A nulla tüntetés, avagy a kín az úr...

2013. március 19. 15:34

Láták vala saját magukat megszorozva kétszázötvennel nagy-nagy millának és megállapíttatott, hogy alul a sör és felül a virsli, de a vodka az úr…

2013. március 19. 15:34
Joliet Jake Blues
Tutiblog

„És összegyűle vala megint a »kevesek klubja« a téren és láták vala saját magukat megszorozva kétszázötvennel nagy-nagy millának és megállapíttatott, hogy alul a sör és felül a virsli, de a vodka az úr…és történe mindez a kettőezertizenharmadik esztendő márciusának tizenhetedik napján…

…egyszer majd megmutatjuk nekik, egyszer majd, talán és esetleg, majd egy bazi nagy milla fél százaléka is lehetünk, de legközelebb minden nagyi hozza magával a dédit is… egyszer majd lesz saját ötletünk, de addig nem mondunk semmit, igaz azt dadogva és leginkább papírból…legközelebb a »jujj« és a »mondjon le« mellett a Schilling Árpi megtanít bennünket köszönni…egyszerre és hangosan, ahogy kell…talán a vastapsot is bevethetné, az mindig működik…a néző vagy leüti magát, vagy frankón elkezdhet parázni, mert itt már a nagy testvér: hitlersztálinszálasiviktor átvette a hatalmat és annyi…mert megmondta a buli sztárja, az egyetlen, aki…hölgyeim és uraim, a férfi,  aki a Kálvin téri nagy..., aki a vidám haknin megpróbált valamit mondani, csak nem jött össze, szóval maga a nagy Tamásgazsi megüzente nekünk, hogy mostan ki kell menni az Országházból az utcára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. március 19. 20:17
Itthon is elkezdődött ... http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/savval-ontotte-le-szeretojet-a-korhazigazgato-2179923 (http://www.irgalmas.hu/korhaz)?
kamasuka
2013. március 19. 20:14
Szerintem ez mostantól minimum "Tél Tábornok". :)
Google
2013. március 19. 20:10
Kedves Vezető volt-e a szövegben, mert baloldaliak elalélnak, ha ezt leírhatják, kimondhatják.
Kristóf
2013. március 19. 19:23
Mit hadoválsz te itt össze? Ki nem szarja le,hogy vasárnap kevesen voltak? Nálatok még így is többen voltak,a fidesz még ki sem merészkedett az utcára. Nem sokan kell lennünk,hanem elegen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!