Szálasi tanácsai a jobbikos nemzettestvéreknek

2013. március 07. 12:17

Tessék már végre férfiként viselkedni, ha már mind úgy néztek ki, mint a tornából felmentett hülyegyerekek!

2013. március 07. 12:17
Joliet Jake Blues
Tutiblog

„Köszönhetnék nektek azzal a puhány levente köszöntéssel, de ha így csináljátok tovább a dolgokat, nem hogy szebb jövőtök nem lesz, de a kitartás se fog segíteni. Mivel már én is röhögő görcsöt kapok itt a Pokolban a halványrózsaszín nemzeti radikális álruhátoktól, gondoltam írok nektek pár sort, hogy ne Vona-kodjatok kimutatni tisztességes nemzetiszocialista lelketeket! Tessék már végre férfiként viselkedni, ha már mind úgy néztek ki, mint a tornából felmentett hülyegyerekek!

Értem én, hogy könnyebb hazudozni ártatlan arccal, de valahogy az őszinteség azon az infós honlapotokon jobban megy, mint az életben. Az életben mindig olyan bamba, értetlen arcot vágtok, ha azt mondják rátok, hogy nácik vagytok. Hát legyetek már rá büszkék végre, az Isten megáldjon benneteket, én is mindig az voltam! Állandóan azzal jöttök, hogy nemzeti radikálisok vagytok. Egy nagy túrost vagytok azok. Az a szerencsétlen félnótás Bajcsy-Zsilinszky az az volt, de annak még a hülye komcsik is szobrot emeltek. A radikális gyerek elfordult tőlünk, hungaristáktól, elfordult a náciktól, pisztollyal várta a gestapósokat. Nem volt elég nacionalista hozzánk képest, és egyáltalán nem volt szocialista.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. március 07. 12:59
jojabl plagi Szálasi testvért kivégezték, csak bösme testvér él. Dózsa György unokája Dózsa György unokája vagyok én, Népért síró, bús, bocskoros nemes. Hé, nagyurak, jó lesz tán szóba állni Kaszás népemmel, mert a Nyár heves. A Nyár heves s a kasza egyenes. Hé, nagyurak: sok rossz, fehér ököl, Mi lesz, hogyha Dózsa György kósza népe Rettenetes, nagy dühvel özönöl? Ha jön a nép, hé, nagyurak, mi lesz? Rablóváraitokból merre fut Hitvány hadatok? Ha majd csörömpöléssel Lecsukjuk a kaput? Dózsa György = Szálasi Ferenc
Antigoné
2013. március 07. 12:24
Finoman szólva: nem kedvelem a Jobbikot, néhány tagját nézve leszaladnék előlük a térképről, de ez a firkálmány harmatgyenge.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!