Búcsú Cipőtől

2013. március 11. 11:25

Bódi László elvesztése nemcsak fájdalmat, hanem hivatástudatát ismerve pótolhatatlan hiányt okoz a magyar könnyűzenei életben.

2013. március 11. 11:25
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
MSZP.hu

Mély fájdalommal, megrendülve fogadtam »Cipő« halálának tragikus hírét, akiért egy ország, így én is, mi is aggódtunk az elmúlt hetekben, mindvégig reménykedve felépülésében.

Bódi László, a Republic rendkívüli tehetségű énekesének elvesztése nemcsak fájdalmat, hanem hivatástudatát ismerve pótolhatatlan hiányt okoz a magyar könnyűzenei életben.

Őszinte részvétem a családjának. Mindannyian osztozunk a rokonok, hozzátartozók fájdalmában.

Mesterházy Attila
elnök-frakcióvezető

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. március 11. 17:55
tellisavalasnak igaza van. Sajnos Atis Cipő halákát is "csak azért" használja fel, Cipő ugyanis nagy baloldali rajongó volt! ennyi.
wandakutya
2013. március 11. 14:17
Vannak alkotók, akiknél mindegy, mik a politikai nézeteik, milyen hibákat-bűnöket követtek el mint magánemberek. Ha Bódi László soha semmi mást nem írt volna, csak ezt az egyetlen dalt, már helye lenne a nagyok között. http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/1699/koncz-zsuzsa/eg-es-fold-kozott-zeneszoveg.html Pédaképp itt egy strófa: "Nincs senki más, aki helyedre léphet, Itt születtél, és itt kell élned, Nincs másik hely, nincs más idő, Meghalnod is csak itt lehet." Ugye nem nehéz fölfedezni a párhuzamot Vörösmartyval? "A nagy világon e kivűl Nincsen számodra hely; Áldjon vagy verjen sors keze: Itt élned, halnod kell." Nem utánzat, nem plágium, nem epigon műve. "Csupán" ugyanaz a magas gondolat jelenik meg mindkettejüknél. Más kor, már műfaj, más élet. A lényeg mégis mindig, mindenütt ugyanaz. Fiatal volt még a halálhoz. Túl fiatal. Cseppnyi vigasz, hogy amit alkotott, velünk marad.
kjkj945
2013. március 11. 14:13
Béke poraira! Mesének is!!
kaktuszvirág
2013. március 11. 13:47
Aztán,most miért sírjak? Megdöglött egy rohadék büdös komcsi a fletó haverja,sajnos a fletó még él.Mehetne utána minél előbb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!