Magyarnép-mesék

2013. március 25. 09:05

Az lehet, hogy egy animált gyerekhíradó nem annyira árnyalt, mint azt a magyar külügy szeretné, de sajnos nem tehetnek szemrehányást a németeknek.

2013. március 25. 09:05
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Az lehet, hogy egy animált gyerekhíradó nem annyira árnyalt, mint azt a magyar külügy szeretné, de sajnos nem tehetnek szemrehányást a németeknek. Mert a rajzfilm még így is objektívebb és udvariasabb, mint ami nálunk elhangzik egyenesen Orbán Viktor szájából Európáról, a hanyatló nyugatról meg általában a világról. Holott ő elvileg felnőttekhez beszél, és a műsorideje is bőséges.

És mondja simán fapofával bele a mikrofonba, hogy ha nálunk ilyen történne a közszolgálati tévében, akkor mindenki repülne. Amilyen elszarusodott bőrű orrszarvú, már fel se tűnik neki, hogy éppen ezzel igazolja a vádakat. Hiszen pont ezt mesélik a németek a gyerekeiknek: látod, Jürgen, egy rendes országban nem úgy megy az, hogy a miniszterelnök összevonja a szemöldökét, és mindenki repül mindenhonnan.

Meg hát történik nálunk elég gyakran még ilyenebb, a közmédiában is, meg bárhol máshol, hogy mást ne mondjak, se Balog Zoltán, se Halász János nem repültek sehova, pedig a három vállalhatatlan figurából kettővel még mindig nem számoltak el. Mindezt természetesen a német közszolgálat munkatársai pontosan tudják, és majd a következő alkalommal nyilván meg is jegyzik. Ezek a reakciók csak arra jók, hogy még jobban felmérgesítsék őket: Orbán a szemükbe hazudik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
"a rajzfilm még így is objektívebb és udvariasabb" ez az idióta Hitlernek is tapsolt volna ha korábban születik
pirospirula
2013. március 25. 22:40
A németeknek azt lehet szemükre hányni, hogy Nyugateurópa legagymosottabb népje és nem néznek utána, mielőtt publikálnak valamit. De azok, akik innen kijuttatták a hamis illetve féligaz hírt, azok az igazi bűnösök. Tóta pedig csak a szokásos: a saját exkrementumjaiban fetrengő idióta.
Claypool
2013. március 25. 22:40
Tóta W megint jó nagyot húzott az olcsó olasz borából!
Nomine
2013. március 25. 22:40
egyébként azt tudja valaki miért kell a német gyerekeket a magyar belpolitikával etetni? a gyerekadón ezt kell nyomatni? sztem ez itt a kérdés ha valaki idehaza elég tökös lenne, pl. lehetne egy hasonló kis videót csinálni ahogy németországban a szalafista muszlimok robbantást szerveznek egy pártvezető ellen adhatnánk hazai témát is a német gyerekeknek ha akarnánk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!