Dallal szemben

2013. március 05. 17:27

ByeAlex kimondottan ügyelt rá, hogy ne keveredjen fesztiválgyanús helyzetekbe.

2013. március 05. 17:27
Vass Virág
Metropol

„ByeAlex kimondottan ügyelt rá, hogy ne keveredjen fesztiválgyanús helyzetekbe, a lemezkiadója mégis benevezte az eurovíziós válogatóra, noha a dalverseny finoman szólva is kimeríti a mainstream fogalmát. És megtörtént az elkerülhetetlen: az elbűvölő, bájos és reménytelenül elidegenedett imázs sebesen és pontosan lőtte be magát a magyar közízlésbe. Miközben tehetséges, kitűnő hangú énekesek lejöttek az Olümposzról a stúdióba, hogy összemérjék erejüket, egy sapkás fiú, mintegy mellékesen, eldünnyögte a hetvenhét magyar népmesét idéző nyelvi tüneményeit.

Nem is akartam leülni a tévé elé, főleg nem egy szemüveges fickót hallgatni, aki első látásra underground-fetisiszta, elbűvölt viszont Radics Gigi, Kállay-Saunders András és a többiek tehetsége. Csakhogy a Kedvesem bemászott a nappalinkba.

A férjem egyből megadta magát, én csak a végeredmény ismeretében mertem nyíltan átpártolni. (Ebből is látszik, nem is olyan egyszerű tartósan kívül
helyezkedni a mainstreamen.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. március 10. 15:26
Bródi elvtárs azért volt el jól, mert jó elvtárs volt, amugy egy hatalmas rakás cseresznyemagos kurvaszar.
Hober Marlow
2013. március 10. 15:24
A srác bemászott a darálóba...készül belőle a fasírt meg a hambi... Én kifejezetten drukkolok neki, hogy tudjon ember maradni. A zene meg ütős és kész. /Bár a "Smoke on the water" volt van lesz az örök VALAMI! ...és tudjátok mit?...Az is azért mert TÖKEGYSZERŰ, azt a riffet bárki kitalálhatta volna/...na de Ritchie találta ki, mint ahogy a címet David...EZ a zene varázsa, kár fikázni a srácot. Mindamellett az egész fizimiskája rohadtul távol áll tőlem, mégis tudom értékelni!
szintiboj
2013. március 10. 15:24
Inkább ne is említsd még nevét se, mert elhányom magam...
Basiliscus
2013. március 10. 15:23
Senkit, és ez a "baj". Szokatlan a szitu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!