Megint hétfő, kerékpárral!

2013. április 29. 10:50

Bringázni jó. Bringával munkába járni pedig még jobb.

2013. április 29. 10:50
Bringázz a munkába!
Bringázz a munkába! blog

„Az iskolábajárás kerékpárral a gyermekkor része volt, mindenki azzal járt, főleg vidéken és a kisebb városokban. Nem érezte senki szükségét annak, hogy a levegő, a biztonság vagy az autósok miatt aggódjon, figyeltünk egymásra.

Azóta a helyzet változott, a kerékpározás a hétvégék része lett. Kevesen járnak vele munkába, pedig minden olyan kifogás, ami ezzel kapcsolatos lenne, kiküszöbölhető és mi meg is mondjuk, miért!

Bringázni jó. Bringával munkába járni pedig még jobb. Amíg a kerékpárunkon ülünk, gondolkodhatunk a napi teendőkön. Bármikor kiállhatunk a dugóból, hogy vegyünk egy zsemlét, vagy kiflit reggelire. A bringán mindig van hely, a villamoson nem mindig. Sőt, ha 5 km-en belül van a munkahelyünk, gyorsabb, mint a tömegközlekedés és a parkolóhely miatt sem kell aggódnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!