Kiskisasszonyok, kisgavallérok, komcsik

2013. április 16. 15:00

Minimum a Kárpátiától a Kiscsillagig húzódik a Táncválasztó Párválasztó célcsoportjának zenei preferencialistája, de fájdalom, a Bergendy Szalonzenekar nincs köztük.

2013. április 16. 15:00
Ceglédi Zoltán
hvg.hu

A Nemzeti Táncválasztó Párválasztó rendezvénysorozat bornírtságát nehéz lenne tagadni. A kormányzati nénik-bácsik közül valakinek beüthetett a flash az évtizedekkel ezelőtti köztévés műsor, az Én táncolnék veled kapcsán. A decens tévés tánciskolában akkor is a Bergendy Szalonzenekar biztosította a zenét, hát akkor most, 2013-ban is rájuk alapozva kell egy hasonló projektet szervezni. Anno is veszélytelen vállalkozás volt: minden fiatal szépen felöltözve, nappali fényben keringőzött a párjával, értő felügyelet mellett kérték fel a kisgavallérok a kiskisasszonyokat. Amolyan hoffmannrózsás, nénis koncepció, szinte várta az ember, hogy a cha-cha-cha közben feltűnik a botladozó Gruber Ernő – holott ő a hatvanas évek elején ropta.

A valóság persze már akkor is más volt, és pláne más 2013-ban. Akár egy hétvégi romkocsmát, akár a leszbiszexszel és egymást simiző, félmeztelen (illetve csak árpádsávot viselő) férfiakkal színesített, jobbikos partyfotókat nézünk, az egyetemista korosztályban nyoma sincs a szalonzenekaros világnak. Minimum a Kárpátiától a Kiscsillagig húzódik a célcsoport zenei preferencialistája, de fájdalom, a Bergendy Szalonzenekar nincs köztük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cattus
2013. április 16. 20:44
Lesz majd Ellenzéki Választók Társkeresője (ELVTÁRS) is, nehogy keveredjenek a büdös kölkök! :)
peninsulavaldes
2013. április 16. 19:56
de miért pont a Bergendyvel? Nincs más? Egyébként biztos szükség van rá. Engem nem érint.
1istvan
2013. április 16. 18:09
ennek az agyára ment a szalonzenekar.
kjkj945
2013. április 16. 16:59
Ber g end y!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!