Felemás lelkek

2013. április 06. 12:12

Konrád György nem tud róla, hogy az MSZP hivatalosan is felköszöntötte – mondta el az író az Egyenes Beszédben.

2013. április 06. 12:12
Azt viszont tudja, hogy, a kormány nevében senki sem – derült ki az ATV műsorából. Konrád szerint a német gratulációk egy másik filozófia eredményei, Németországban az állam máshogy tekint az írókra, művészekre.
 
A magyar jogállam lebontását rejtettből nyilvánvalóvá kell tenni – fejtette ki. A kormány támogatóiról kijelentette: felemás lelkek, nem tudják, hogy igazából mit gondolnak, kialakulatlan emberek.
 
Az ellenzékről elmondta: ha Bajnai és Mesterházy párbeszéde helyett „idétlen tötyörgés” lesz, akkor elmegy tőlük a nagyközönség kedve. 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heather
2013. április 08. 12:56
"Szemét pasasok voltak? –Dehogy. Rengeteg ilyen ember szaladgált itt akkor, aki minden fenntartás nélkül kiszolgálta a szovjet rendszert. – Később épp ők lettek az emberi jogok legharcosabb bajnokai!– Akik teli torokból énekelték, hogy „föl föl, ti rabjai a földnek”, ma kezükben tartják a magyar gazdasági potenciál hetven százalékát. Konrád se Moszkvából, hanem Berlinből meséli el, miért náci ez a Magyarország." (Makovecz Imre - 2011. június 25.) Akkor kik is a "felemás lelkek"??? Az emberek nagy része mára, hála Istennek nagyon is jól tudja mit gondol(jon)!
kuwiq
2013. április 08. 09:28
Ami most következik, az tulajdonképpen minden civilizált államban tiltott, viszont senki sem akadályozhatja me,g hogy magamon kísérletezzek, és végignézzem a videót. Lássuk: "mondok pár sort" - azaz felolvasok..., ejnye, Olgica - sokkal nyálasabb szöveggel nem is lehetett volna indítani, mint ez a "méltatás" Az mszp hivatalosan jól tudom felköszöntötte - nem tud róla, gáz... Gyenge kezdés, de gyuri bácsi hozza magát- a németek nem avatkoznak be a művészbe... itt ki avatkozik bele a konrád elvtársba? Olgica a farkasanya.... Kezd fájni. 4:57, és erősen lankadok. Európa és a nemzetállamokról ír, és a mienkről írta meg- mi van???? Ez max 1 nemzetállam, Európa meg egyébként tele van olyanokkal, hogy Németország, meg Franciaország, meg Spanyolország stb Ez a szellemi leépülés melyik fokozata? És akkor Britanniáról nem is beszéltem, ahol ott vannak az angolok, skótok, a walesiek... A jogállamiság lebontása???? Amikor nyilvánosan beszélgethettek arról, amit akartok? Amikor sokszoros bűnözők grasszálnak az utcákon szteridokkal felfújt izomzattal, és erőszakoskodnak, gyilkolnak, ahelyett, hogy a valóban kiérdemelt és meg is ítélt szabadságveszésüket töltenék? Ami leépült, az agyatok! A kisebbség méltósága - atyám, hogy tartod tiszteletben, aki úgy indít, hogy a k anyádat? Szanyi kapitány adott az ellenzék méltóságának a minap. Mit engedhet meg magának a politika? 2006... A szocialista elvtársak bármit... Ja, hódoljon neki az állam... Ezt így bele az arcunkba, de aztán szerényen kijelenti, hogy nem csípi az állami díjakat... De annál is jobban szereti az elvtárs, ha ő ítélheti meg, ki kapjon díjat- tudjuk, majd te megmondod, ki a művész, ki nem. Kezdi elveszteni a koncentrációképességét a gyuri bácsi. Mindenesetre megint ott tartunk, hogy "jobb lenne, ha a farok csóválná a kutyát", bajnai a maszopot.. Honnan ismerős ez a helyzet? "legyenek tiszták és fegyelmezettek a frontvonalak" hú, már nem tudja, mit beszél, ez már a vég, az ember szétesett, "anyafarkas" pedig lecsúszott még az alá is. Végignéztem, de nem volt könnyű. Egy pár évre megint elég volt az Olgicából is. Ez súlyos megpróbáltatás volt, és még csak nem is szórakoztató, bár meg kell adni, a farkasanyánál kis híján elmosolyodtam. De az elszörnyedésem elhatalmasodott rajtam, ahogy láttam-hallottam olgicát elolvadni, épp azt nem mondta tágra nyílt szemekkel, hogy "ilyen szépet még senki sem mondott nekem", de nem állt -ült tőle messze. Hát igen, van akinek a görény vagy a skorpió ugrik be elsőnek, ha rá gondol, esetleg egy szolidabb mérgeskígyófészek, vagy, aki elsőre látja, annak csak egy tépett liba, a frizurájáról. Még pár perc, és még sasanya is lehet belőle, vagy mi is a zsidók szent állata? Aranyborjúanya? Ha meggondolom, be kár, hogy ilyen hamar vége volt, pedig a legérdekesebb biztos az "esemény" utáni beszélgetés lenne, amikor a dedikált könyvtulajdonos farkasanya és az agg maestro megbeszélik, kinek mi volt jó.
1120
2013. április 08. 01:14
"szendécskézel és meseházizol" "Szendécskézni" és "meseházizni" még mindig ezerszer kulturáltabb dolog, mint "felcsúti tahózni"! (...és még te játszod itt a nagy entellektüellt, te képmutató "nímand", te... :)
1120
2013. április 08. 01:04
"A kormány támogatóiról kijelentette: felemás lelkek..." A te lelked bezzeg egynemű: KOROMFEKETE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!