Levél Balog Zoltánnak

2013. április 19. 09:47

Néhány barátom azt mondta nekem, hogy Ön, és akik ezt a filmet csinálták, valójában DK-sok, titokban Gyurcsány Ferenc hívei.

2013. április 19. 09:47
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„Néhány barátom azt mondta nekem, hogy Ön, és akik ezt a filmet csinálták, valójában DK-sok, titokban Gyurcsány Ferenc hívei. Az ellenzéki oldal mártírjának szobrát faragják, végképp nélkülözhetetlenné téve őt az ellenzéki összefogásban. Ha nem így lenne, Ön nem adott volna pénzt ilyen Gyurcsány-reklámra.

Tudom, persze, hogy jönnek majd politológusék, hogy a film azt a célt szolgálja, hogy összezárja a jobboldalt, hogy ne feledje a tábor, hogy ki a fő ellenség. Ami történt, az nem más, mint a karaktergyilkosság része. Ezzel az érveléssel azonban az a probléma, hogy ez kell ahhoz, hogy a jobboldal felizguljon? Ha pedig Gyurcsány már le van karaktergyilkolva, akkor erre az izére nem volt szükség. A logika szabályai szerint csak akkor adunk pénzt az adófizetők befizetéseiből efféle dolgokra, ha az illető még nerm karakterhalott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2013. április 19. 16:17
Zsozsóka! Nincs semmi baj, leülünk egy kicst és pihenünk.
Bábeli békák
2013. április 19. 14:42
Ez aztán a kultúra és szürkeállomány! A cuclibek fikát esznek és gombás zokniban járnak. :D
kamasuka
2013. április 19. 13:24
Zsóti. Megírtad már a főnök diplomamunkáját? Figyeltél arra, hogy írógéppel kellett írni? Figyeltél a papírra is? Tudod, nem jó a 2010 után gyártott ...
miloka
2013. április 19. 12:41
Jaj de régen láttalak már Zsoltika! Úgy hiányoztál, mint az ablakos tótnak a hanyatt esés. Amúgy elárulom neked, hogy ami nincs azt nemelehet legyilkolni. Mivel gazdád sikeresen önön maga legyilkolászta a saját imidzséjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!