Gázos motorosok, nyálas jogvédők

2013. április 10. 16:41

Csak végre tudhatná a rendes polgár Magyarországon, hogy náci vagy cionista ez az Orbán.

2013. április 10. 16:41
Joliet Jake Blues
Tutiblog

„Tehát bulizzanak együtt jogszerűen az áldozatokat gyászolók a gázos motorosokkal, a zsaruk csak akkor szálljanak be a gruppenszexbe, ha előkerül a korbács és a nyolcas golyó. Naná, hogy ez így törvényes és a pénz se lehet szempont. Le van szarva, ha mindez egy óvoda éves költségvetésébe kerül, taszhelszinki minden körülmények között a jog operájában volt, ezt tudhatja a Makács úr is, Schneider úrnak meg a cumi lett kitalálva. És még nincs vége a baromságnak, pedig a sok marhaságtól már részeg az egyszeri ember, mint a hugyos Kiss Ernő dandártábornok a volán mögött. Mert végső csattanóként jön a főgázosmotoros, Jeszenszky Sándor, az ő ártatlan arcával és azt tolja bele az a képünkbe, hogy nem is. Hogy nem is akartak ők semmi rosszat, csak itt a tavasz, meg elő kell hozni végre a vasakat a garázsból és pöfögni végre egy jót a verőfényben. Na persze az Adj gázt cím adhat okot áthallásokra, de ezek nem szándékosak, nem nácik ők valójában, hanem motoros tündérkék. Aha. Tennétek ki végre a frankót az asztalra. De tényleg. Biztos az is kamu, amiket az arcoskönyvben, az ő oldalukon olvashat az ember.

Ebből a betiltás után mindenesetre kiderül, hogy Orbán Viktor a nemzetközi zsidóság szekerét tolja. Csak végre tudhatná a rendes polgár Magyarországon, hogy náci vagy cionista ez az Orbán. És legyen már végre egy Kun Béla Motoros Egyesület is, mert ez így túl egyoldalú. És legyen már még egy pár hülye szervezet is, amely az emberek helyet a jog pártján van, mert már büdös a taszhelszinki hónalja a sok melótól, ráadásul teljesen beleszédültek abba, hogy az egyik pillanatban a füveseket, a másikban a kormányt balról előző ellenzékieket, a harmadikban pedig szélsőjobbos robogósokat kell megvédeniük ebben az arcátlan, jogtipró hazában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2013. április 11. 06:46
"Orbán ..nem vádolható az égvilágon semmiféle elvvel, tartással" "a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében, ahol 1987 novemberétől 1988 márciusáig szociológus gyakornokként továbbképzések szervezésében vett részt. 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta, ...1992-től 2000-ig a Liberális Internacionálé alelnöke..."
incze
2013. április 11. 05:17
Orbán nem náci és nem cionista. Egyáltalán: semmilyen. Bármilyen maszkába belebújik, amiből hasznot remél, addig ameddig, de tényleg nem vádolható az égvilágon semmiféle elvvel, tartással.
Nosam
2013. április 10. 19:42
"Jeszenszky Sándor vagyok, Nemzeti érzelmű motoros, úgy utálom a zsidókat, hogy csak és kizárólag a zsidó Davidson család motorjain járok: mert az legalább kóser" Vicc. http://kepfeltoltes.hu/130410/Koser-motoros_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
atatürk
2013. április 10. 19:24
Orbán nem náci, és nem cionista, az hogy ő mi az látszik..... Rendes országban (pl Csehország) az ilyen akciókra a TELJES poitikai és véleménymeghatározó elit - egymástól talán függetlenül is - de reagál. Azaz kimegy az utcára (Prága) és tízezerszámra - pártállástól függetlenül - tiltakozik, aztán érdekes [anarchista] csoportok megjelennek és lepofozzák a szélsőbalosakat ( a rendőrség kedves tétlensége mellett, Klaus is ordítozott, hogy ez nem lehetséges....) Szóval ki megy ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!