Hát ez fantasztikus!

2013. április 30. 13:01

Mesterházy Attila barátságos és meleg tekintete Bajnai Gordon zseniálisan vibráló tüzes nyíl tekintetébe fúródott!

2013. április 30. 13:01
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Szerencsére időben figyelmeztetett benneteket a sok ideológiailag képzett BBC Pravda-kompatibilis elvtársunk, Mester Ákostól Vicsek Ferencig, Bojtár B. Endrétől Tamás Ervinig, hogy baj lesz, ha nem fogtok össze! Hogy Joker kacajaként fog végigfutni a mi drága fővárosunkon (ó, te szép és dekadens Budapest, már három éve, hogy karvalyok uralkodnak fölötted) Orbán Viktor kárörvendő nevetése (szegény fejünk!), ha az egyénieskedés miatt nem sikerül legyőzni a démont.

De végre, végre, végre: Közeledtek! Mesterházy Attila barátságos és meleg tekintete Bajnai Gordon zseniálisan vibráló
kocsonya tüzes nyíl tekintetébe fúródott! Baloldali kéz szorított baloldali kezet! Hát felmelengette a tavasz a szíveket! Szebb ez, mint amikor Isaura először dobta oda zsenge ágyékát Leonciónak, vagy mint egy varrógép és egy esernyő találkozása a boncasztalon. Egység elvtársak, egység! Ez a lényeg, a koncon majd idejekorán megosztozunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. április 30. 16:21
"De végre, végre, végre: Közeledtek! Mesterházy Attila barátságos és meleg tekintete Bajnai Gordon zseniálisan vibráló kocsonya tüzes nyíl tekintetébe fúródott! Baloldali kéz szorított baloldali kezet! " Szavamra, mikor kettejük szempillantását megláttam, azonnal a brezsnyevi csók jutott eszembe! Semmi nem változott. Csak elhagyták a szájpuszit.
justiceforhungary
2013. április 30. 16:09
''Mesterházy Attila barátságos és meleg tekintete Bajnai Gordon zseniálisan vibráló tüzes nyíl tekintetébe fúródott!'' És örökbe fogadták Kovács Pistikét.
imres
2013. április 30. 16:07
Hová tettétek genetikailag közmondásos humorérzéketeket elvtársak? Elvitte a Sasjózsi? Sok savanyú, idióta baloldali kommentelő!
balbako_
2013. április 30. 14:41
Azért érdemes az MSZP talpasait is meghallgatni, akik a hírek szerint elutasították Bajnait, második SZDSZ-nek titulálták, aki rátelepszik a pártra. Egyszer sem tapsolták meg Bajnait, aki jópofizott, hogy "hazajött".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!