Gyurcsány filmje

2013. április 23. 07:29

Gusztustalan, szemétre való, fércmunka, szégyenletes mindazok számára, akik részt vettek benne. A vágótól a világosítóig, rendezőtől a szereplőkig.

2013. április 23. 07:29
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Vannak dolgok ugyanis, amihez a minimális erkölcsi érzékkel bírók nem adhatják a nevüket; a Gyurcsányról szóló Dézsi Zoltán film tipikusan ilyen. De rendben: akadnak ebben az országban - sajnos jócskán -, akik bármilyen ízlésficam mellé hajlandók felzárkózni, ez legyen az ő bajuk. És ha ezek a kifacsart gondolkodású, torzszülötteket kiokádó valakik összeállnak és a saját pénzüket ilyen förmedvényekbe ölik, hát tegyék. Az azonban, hogy ezt az Orbán-adminisztráció anyagilag támogatja is, már igenis a rezsim névadójára jellemző megoldás.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. április 23. 12:10
"Gusztustalan, szemétre való, fércmunka, szégyenletes mindazok számára, akik részt vettek benne." Tökéletesen egyetértek. Pont olyan lett a film Gyurcsányról mint amilyen a kormányzása volt. Csendben jegyzem meg, hogy a filmet még nem vetítik sehol.
Oldgóbé
2013. április 23. 11:01
Mesélj a Népszava nevű szenylap gusztustalan,szemétre való fércmunkáiról,mindazok szégyenletes tevékenységéről akik ilyen vagy olyan formában részt vesznek a gyűlöletkeltő "munkában". A nyúlfogú szarházitól a főszerkesztőig. Mesélj!
sufnik
2013. április 23. 11:00
“És ha ezek a kifacsart gondolkodású, torzszülötteket kiokádó valakik…” mint TE, ganyé…
slomovicz
2013. április 23. 10:49
"Vannak dolgok ugyanis, amihez a minimális erkölcsi érzékkel bírók nem adhatják a nevüket; a Gyurcsányról szóló Dézsi Zoltán film tipikusan ilyen." Ilyen a box. :-) Megkerült már Gyurcsány dolgozata? Ti- erkölcsi hatalmasságok? Nemmm ? Na- Akkor csak KUSS legyen! Sarokba szorultak a patkányok és vicsorognak. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!