Világlap lesz a Heti Válasz!

2013. április 18. 07:15

Annyira azért nem kell sajtószabadság, hogy még az EU-biztosokról is lehessen tényszerű, hozsannázástól (de egyébként gyalázkodástól is) mentes cikket írni! Abszurdum! Skandalum!

2013. április 18. 07:15
Stumpf András
Heti Válasz

„Bizonyos Hannes Swoboda (osztrák szocdem, az ajrópai szocdemek frakcióvezetője) ugyanis felszólította Szájer Józsefet, hogy »a Reding asszonnyal szembeni gyűlöletkeltést fejezzék be Magyarországon!« És már jön is a lényeg. »Az európai unió pitbulljának állítják be Reding asszonyt« - vakkantott édeset a főnök védelmében a szocdem frakcióvezér, s noha címlapunkon Európa bulldogjának nevezzük a biztos asszonyt, nem pitbulljának, végül is egykutya. Azaz egyáltalán nem. Két kutya. Szóval: mindegy. Swoboda a Heti Válasz címlapjára utalt, ha pontatlanul is.
Írnék én örömmel csupán azért is, hogy feredőzzünk kicsit a dicsfényben, ám a jelenet szebben foglalja össze az európai baloldal magyarügyi tevékenységét, mint Selmeczi Gabriella a nyugdíjügyeket anno.

A médiatörvény elfogadása óta ugyebár sokszor eltemették az EP-ben a magyar szólás- és sajtószabadságot, aztán most meg mit követel a szocdem ajrópai? Szájerék ne engedjék, hogy egy újság olyan címlappal jelenjen meg, amilyen neki, Swobodának nem tetszik.

Hogy mi van, édes szociáldemokrata testvérem Európában?

Most akkor sajtószabadság kell, vagy a kormány esetleg be is zúzathatna lapokat? Nyilván be, ha a tekintetes Reding asszonyra nézve nem kifejezetten hízelgő, tevékenységét két szóban érthetően összefoglaló címlap készül. Az ilyesmi mégiscsak tűrhetetlen Európában! Annyira azért nem kell sajtószabadság, hogy még az EU-biztosokról is lehessen tényszerű, hozsannázástól (de egyébként gyalázkodástól is) mentes cikket írni! Abszurdum! Skandalum!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
mindennap lehullik egy kis máz a ballib demokraták hazug maszkjáról ma éppen a sajtószabadság értelmezésük került sorra a szolgalelkek meg most vakolják szwobodan
trabantkombi
2013. április 23. 08:09
Andriska! Kicsit pillants bele a magyar televízió hiradójába vagy bármelyik műsorába és akkor meglátod a sajtószabadságot! 60-as évek, tesó! Nyomorult kis szolga vagy baszod! Egy kis szélkakas pöcs! Heti válasz? Beszarok! Szabadnép inkább. 2014!!!
feketemacska
2013. április 22. 22:33
Ha ez a címlap nem a HV hanem a HVG "előlapján" jelenik meg az ugye egészen másképp fest??? Annak egészen más a jelentése,mert a lap teljesen EU-konform és független???
Soma
2013. április 22. 22:33
Stumpf százszor intelligensebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!