A nemzeti dohány súlyosan károsítja Önt

2013. április 24. 15:58

Lezárult a trafikpályázat, és csodák csodája, megint a nemzeti együttműködés barátai jártak jól.

2013. április 24. 15:58
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Lezárult a trafikpályázat, és csodák csodája, megint a nemzeti együttműködés barátai jártak jól. Rogán Antalnak például ugyan haverjai, sőt szomszédjai a nyertesek, viszont a rezsim feketeöves gennygóca könnyedén kivágja magát: ezek az emberek eddig is dohányt árultak, és – figyelem – ennek a pályázatnak pont az volt a célja, hogy azok áruljanak dohányt, akik eddig is ezzel foglalkoztak.

Már csak az a kérdés, hogy akkor mi a vérvörösnek kellett az egész pályázat, hiszen Rogán Antal dohányárus haverjai és a CBA-fiókák enélkül is folytathatták volna a bizniszt. És erre egy magyarázat van csak: hogy mások ne folytathassák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. április 24. 21:15
"csodák csodája, megint a nemzeti együttműködés barátai jártak jól" Miért, ők is a hvg.hu-nak írogathatnak jó pénzért..?
gross
2013. április 24. 21:01
Ez így megy Európa kevésbé szerencsés felében. Most a jobboldaliak tollasodnak, ha egyszer majd megint a baloldal kerül hatalomra, akkor a baloldali holdudvar fog közpénzhez jutni. A szekértáborok lakói meg felváltva tapsolnak ennek, illetve hörögnek.
BőröndÖdön
2013. április 24. 20:12
Hányok Orbanisztántól!
Monkey4you
2013. április 24. 19:27
Seggfej! Azt elfelejtetted hozzá tenni, hogy ezentúl csak Fideszes választók dohányozhatnak majd!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!