Az Unióhoz tartozni eddig is előnnyel járt

2013. május 31. 10:17

Hogy az emberek érezzék, értük van az EU, azt tervezik, hogy a roaming szolgáltatás díját teljesen felszámolják az uniós országokban!

2013. május 31. 10:17
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Hogy az emberek érezzék, értük van az Európai Unió, azt tervezik, hogy a roaming szolgáltatás díját teljesen felszámolják az uniós országokban! Nálunk a telefonadóval épp ellenkező folyamat indult meg tavaly. Ennyit arról, ki és hogyan halad előre, s ki védi meg az emberek érdekeit, veszi tekintetbe rettenetes és egyre növekvő kiadásaikat. Az Unióhoz tartozni eddig is előnnyel járt és ezután is az lesz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2013. június 01. 01:22
Van aki pár forintos telefonadót vet ki, van aki háromszázas vizitdíjat. Nem lehetünk egyformák.
Soma
2013. május 31. 16:45
Nem is értem, Orbán miért nem maroktelefonnal látja el a népet ahelyett, hogy gazdasági növekedést akar! :-))
simonszól
2013. május 31. 15:54
Hűűű vazzz...Ez komoly ecsém,nagggyom komoly!Hát gondolkozom,gondolkozom,mi a faszt keresünk mi Magyarok az EU-ban erre ez a zseni rögtön keni a választ.Mi minden lenne itt ha ez az ürge min.eln.lehetne?!
tetigi
2013. május 31. 15:25
"ki védi meg az emberek érdekeit, veszi tekintetbe rettenetes és egyre növekvő kiadásaikat" Hát: igen. Ugyan az idén egyszer már 10 %-kal csökkentették a gáz meg a villany árát, és szeptemberre úgy tervezik, hogy megint csökkenteni fogják. De akkor is! (Hülye picsaszájú Attis).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!