A lábtörlő dalol

2013. május 28. 09:38

A dalocska férfi szereplője alkalmatlan férfinak, a „kedvesem” pedig egy feminista önjárógép, aki se anyának, se feleségnek nem alkalmas. Ez a „dal” a férfi degeneráció himnusza.

2013. május 28. 09:38
Pozsonyi Ádám
Pozsonyi Ádám blogja

„Összefoglalva: A dalocska férfi szereplője alkalmatlan férfinak, a »kedvesem« pedig egy feminista önjárógép, aki se anyának, se feleségnek nem alkalmas.
Ez a »dal« a férfi degeneráció himnusza. Az infantilis, tekintélyétől fosztott, életképtelen hülye fehér férfi szánalmas önvallomása. (Mert ez nem ének, ez fahangú, ijedt, illedelmes, behódoló nyámmogás, ez a mindenbe beletörődő motyogás folyam).
Ez annak a »férfinak« coming outja, aki harmincévesen is viszi a nő táskáját, elintéz helyette mindent, ugráltatják, kihasználják, és még a cehet is fizettetik vele.

Ez a dal egy életellenes propaganda darab. Egy csasztuska.
A letaszított, genderkezelt férfiak balladája.
Mert modern, haladó, politikailag korrekt korunkban a férfiből gyereket csinálnak, a nőből meg kurvát. És aki nem áll be a sorba, aki nem válik ilyenné, az hímsoviniszta, szexista, és »szélsőséges«.
De a lényeg itt se a nő »jogai«, hanem a fehér ember kultúrájának felszámolása.
Ja, és kik szavazták meg? A németek. A legöngyűlölőbb, legbetegebb, legkiheréltebb leginkább normalitás ellenes, legpolkorrektebb nemzet.
Hopp. most veszem észre, magáról a zenéről nem ejtettem egy szót sem. De hát, mit lehet mondani egy középszerű pol-beatről?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gnoldeah
2013. június 22. 01:00
Mikor csápolt Pozsonyi Orbán ellen? Vagy ezt kinek írtad?
ördöngös pepecselés
2013. június 05. 11:34
Nem hiszem hogy ByeAlexen kellene elporolni mindazt a mocskot ami modern világunkat jellemzi sőt szerintem ő pont egy olyan srác aki ugyanezen problémákat nem kedveli ráadásul sikerült neki az egyenköcsög celebmédia fősodrata ellenében eredményt elérni. Ez nem kevés még akkor sem ha a Pozsonyi ízlésének nem felel meg. Kezdetben nekem sem tetszett de ma már azt hiszem többet érdemel. ByeAlex talán pont az ékes bizonyíték arra hogy az egyenmocsok egy kis erőfeszítéssel és akarattal mindenféle háttérhatalom nélkül milyen könnyen legyőzhető.
Polgár
2013. június 05. 11:33
Ezzel a szöveggel az a baj, hogy nem én írtam. Hasonló szöveget nyomtam én is, de általában lehurrogtak - igaz a hurrogók, hát mit ne mondjak! A tömeg-németek jellemzése kiváló. Több, mint tíz évig éltem Németországban - tudom miről beszélek. Gratulálok - kedves Pozsonyi Ádám!
kesztió
2013. június 05. 11:32
Ha valakinek még szemernyi kétsége lenne az úriember kilétéről: „Minél több nyelvet beszél valaki, annál jobban hígul identitása, s annál kevésbé lesz önmaga és kultúrája része. Ne beszéljünk nyelveket! Minek?! Hadd kínlódjon az a francia ott az utcasarkon. Ha nem látjuk kezében a szótárt, meg se álljunk neki. Vagy ha megállunk, küldjük rossz irányba. Keresse az Operát a Népligetben. Ennyi mindenképpen kijár!” "A modern dolgok rosszak. Számítógép, nyelvtudás, űrkutatás, levespor, műanyagok, gépek: nem jók. A régi dolgok jók. A kisbíró feladata kidoboltatni a falu főterén, hogy kit kell lecsukni. "Zsandárt közterekre, kalodát és bitót / Botozással teremtünk majd európer nívót!" Ez jó. A lóca is." "Eleve amiben elektromosság van, az a sátántól származik."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!