Jó volt Rátonyi Róbertet újra látni

2013. június 27. 14:47

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a saját elképzelésünk alapján szervezhetjük meg az idei Sziget Fesztivál nulladik napjának programját. Interjú.

2013. június 27. 14:47
Balanyi Szilárd
Magyar Narancs

Az idei Szigeten saját projektje lesz a Quimbynek.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a saját elképzelésünk alapján szervezhetjük meg az idei Sziget Fesztivál nulladik napjának programját, ami egy Quimby-koncertben teljesedik ki. Rengeteg ötletünk van, de még korai lenne, hogy eláruljak erről konkrétabb dolgokat. Quimby Csodaországban lesz a címe annak a napnak.

Mennyire vagy még párbeszédben Rátonyi Róberttel, extanároddal, akihez sokszor hasonlítanak?

Tavaly nyáron egy fesztiválon a fővárosban egymás után játszottunk. Azt hittem, nem fog megismerni, de kiderült, hogy azóta figyelemmel követi a pályámat, amióta utoljára jártam nála. Nagyon jólesett, és jó volt őt újra látni. Nem tanár-diák kontextusban sokkal jobb volt vele találkozni, és végre megbeszélhettünk néhány olyan zenei dolgot, amit akkortájt még nem tudtunk volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békafa őrnagy
2013. július 02. 01:24
Jézusom, nemá, nem meghaladtuk legalább ezeket a cocialista sztárokat? Ha már rendszerváltás nem vót, legyen legalább művészváltás, és pokolba a Honti Hannákkal, Konc Zsuzsákkal, Csepregi Évákkal, egyszóval az elvtársak levetett kivénhedt kurváival.
Békafa őrnagy
2013. július 01. 22:31
Ja hogy ez egy másik? Akkor is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!