A Kárpátia tévedés

2013. június 07. 18:55

Valójában nem a rasszista zenekar emberét akarta jutalmazni, hanem egy óhéber pásztoridilleket hárfán előadó zenekart. Csak hát az elmúltnyolcév kicsit összezavarta, Gyurcsány a hibás.

2013. június 07. 18:55
Dési János
Dési János
Népszava

„Nyilvánvaló, hogy a bölcs Balog Zoltán rossz Kárpátia együttest - vagy legalábbis annak a gitárosát - tüntetett ki. Valójában nem a rasszista zenekar emberét akarta jutalmazni, hanem egy óhéber pásztoridilleket hárfán előadó zenekart. Csak hát az elmúltnyolcév kicsit összezavarta, Gyurcsány a hibás.

És nyilvánvalóan nem a szélsőjobbos, rasszista lapokat kiadó Széles Gábort akarta kitüntetni, hanem azt, amelyik komoly polgári alapítványt hozott létre a nehéz sorsú roma gyerekek támogatására, lehetőségeik javítására.

És nem azt a Bakay Kornélt akarta feldíszíteni az ordóval, akit végül is a terrorista Bajnai gárdisták okozta zűrzavarban kitüntetett. Mert semmiképpen sem emelne piedesztálra valakit, aki egy Szálasit és a nácikat mentegető kiállítást rendez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rabonban
2013. június 08. 13:20
Bakay egy nagyformátumú és hiteles történész, te meg egy percemberke vagy, Janika, aki azok közé tartozol, aki pocskondiáz mindenkit, aki a magyarság számára hiteles.És Petrás Jani is az, és az is marad!
koronaszepe
2013. június 08. 10:26
" ha a magyarság, nemzet fogalma szóba kerül " A helyzet az, hogy itt a nemzeti giccs és a történelemhamisítás - némileg a blaszfémia - témaköröket érintettük. "Egyetlen válaszuk a gyűlölet, hiszen nem tudnak mit kezdeni vele. Magyarország legnagyobb szélsősége máig az SZDSZ , meg a hozzá kötődő levakarhatatlan brancs, ahová eza kis koszos is tartozik." Mondatja veled a túlcsorduló szeretet. :-)))
jégecet
2013. június 08. 10:25
Dési maga a tévedés.
berzsian56
2013. június 08. 10:22
Jó érzés látni és tapasztalni micsoda zavarodottság, káosz vesz erőt ezeken az embereken, ha a magyarság, nemzet fogalma szóba kerül. Egyetlen válaszuk a gyűlölet, hiszen nem tudnak mit kezdeni vele. Magyarország legnagyobb szélsősége máig az SZDSZ , meg a hozzá kötődő levakarhatatlan brancs, ahová eza kis koszos is tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!