Megújul az Origo

2013. június 04. 20:39

Nemcsak az élet súlyát, az élet könnyedségét is képesek vagyunk ábrázolni. Az, hogy színesebbek lettünk, minden tekintetben, erről is szól.

2013. június 04. 20:39

„Egy jó újság ma nem pusztán betű, szó, mondat. Egy jó újság egyharmadrészt hír, egyharmadrészt olvasmány, egyharmadrészt látvány. Azt akarjuk, hogy ez a felismerés - ami az elmúlt másfél év tartalmi korrekcióinak egyik hajtóereje - visszatükröződjön címlapunkon és egyéb oldalainkon is. Szépek, áttekinthetőek, világosak, tiszták akarunk lenni. Tartalmasak, színesek. Azt akarjuk, hogy értelme legyen a kijelentésnek: az Origóban minden benne van.

Az Origo rég nem pusztán betű, szó és mondat. Az Origo rég nem pusztán hír és információ. Hagyományainkhoz híven továbbra is pontosan, megbízhatóan, gyorsan, felkészülten számolunk be mindenről, ami a politikában, a gazdaságban vagy a sportban történik. Ezekben piacvezetők vagyunk régóta, ez az alap, erre büszkék vagyunk - de többek is vagyunk ennél. A magyar nyelvű interneten a mienk a legütősebb tudományos, filmes, pop- és komolyzenei, utazós, forma-1-es, gasztro- és tudományos tartalom, és nem vagyunk utolsók álló- és mozgóképekben sem.

Nemcsak az élet súlyát, az élet könnyedségét is képesek vagyunk ábrázolni. Az, hogy színesebbek lettünk, minden tekintetben, erről is szól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy
2015. február 10. 17:30
nem lett szarabb az index trendivé tételénél,ez már valami...asszem
atila68
2013. július 02. 10:03
FOS
Gregorius
2013. június 05. 22:16
Heuréka! Megtaláltam, némileg eldugva...
szorokin
2013. június 05. 22:05
szily írja: "Nagyon tetszik az új Origo Szabónak [Gergő], az egekbe is emeli amiatt, hogy végre szakít az Index gyenge másolásával. Annál meglepőbb, hogy az alkotók között meg sem emlti Uj Péter volt Index-főszerkesztőt, hiszen az alapötletet, a koncepciót, a fő vonalakat jelentős részben ő találta ki. Miután otthagyta az Indexet, Uj hosszabb ideig nem dolgozott, majd éppen az Origo átszabásával tért vissza az online sajtóarénába. Külsős szakértőként felügyelte a projektet idén tavasz elejéig." http://cink.hu/szabo-gergo-isteniti-az-uj-origo-dizajnt-de-nem-emliti-511210324 szóval szabó gergő egy pitiáner bértollnok. pont. @hapci: 444, Origo - nem véletlen a hasonlóság, mindkettő ÚP lelkén szárad..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!