Háromszáz a Gyurcsány-cirkusz

2013. június 13. 14:40

Gyurcsány szervez most, június 16-ra rendszerbuktató demonstrációt. Rendszerbuktatót! Hogy szakadna a fejére az Apró-villa teteje!

2013. június 13. 14:40
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Ha nincs a rendszerváltás, akkor én börtönben ülnék, ő meg az állampárt valamelyik vezető posztján – mondja a Pesty-filmben Fletó egyik besúgottja. Egy másik volt pécsi ellenzéki hallgató arról beszél (ITT, 2:30-tól!), hogy 1989. június 16-án elment Nagy Imre újratemetésére és meglátta ott Gyurcsányt, kezében egy szál virággal. »Döbbenetes élmény volt. Közben arról beszélt Orbán Viktor, hogy vannak itt, akik meg akarják érinteni a koporsót és így akarják átmenteni magukat, és ott volt velem szemben a tökéletes példa.«

És ez a Gyurcsány szervez most, június 16-ra rendszerbuktató demonstrációt. Rendszerbuktatót! Hogy szakadna a fejére az Apró-villa teteje! »1989. június 16-án megbukott a Kádár-rendszer. Nagy Imre és társai kivégzésének 31. évfordulóján a Hősök terén összegyűlt kétszázötvenezer ember nemcsak az önkényuralom mártírjait temette újra, de eltemette magát az önkényuralmat is. 2013. június 16-ra a Demokratikus Koalíció újabb rendszerbuktató demonstrációt hirdet. Temessük el Orbán Viktor önkényuralmát is!« – írja a Demokratikus Koalíció felhívásában a volt KISZ-vezér és jelentgető, keménykedő appartcsik! És nem ragaszt a szájára egy tizennyolcas karikát a Médiahatóság!

Az már a Bagi-Nacsa Showba illő részlete a felhívásnak, hogy a rendszerbuktató demonstrácó nem ám a Kossuth téren mondjuk, hanem egy ajkai művházban lesz. És még csak nem is ingyé', hiszen 300 forintos beugrót kell leperkálni a lebilincselőnek ígérkező produkcióra érkező DK-fanoknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2013. június 14. 04:56
teferi vajon mind a tiz rokkantnyugger ott fog csüngödni az Ajka--don????
IgazságosIzomViktor.
2013. június 13. 23:41
Na jó jó,de a Kossuth téren nem lehet,mert az fel van túrva.Még belebuknának...valami gödörbe.
ballada
2013. június 13. 23:36
Az egész baloldal gyf bajnai karöltve besúgó hálózat.Titokszolgálat vezetője ifj apró antal gyf anyósának testvére,mai napig nála vannak a névsorok semmit nem adott a hálózati papírokból.1989 után rögtön meg kellett volna szállni a titok minisztériumot és az iratokat lefoglalni ,,ezért nagy legények az mszpk mert kezükben vannak információk és 8 évet arra használták hogy a sok milliárdokat eltüntették a hét szűk esztendőkre a baloldali médiát legyen miből pénzelni,mszp 2010-s választás után nem tudott elszámolni a temérdek hiánnyal. -látható a mandíneren ,egész nap csak az Orbánt okádják az mszp által pénzelt firkászok.
ballada
2013. június 13. 23:22
Szinte el lehet mondani hogy minden mszps és baloldaliak melyek mszmps tagkönyvvel rendelkezett mind besúgó volt.Munkahelyeken az élet minden területén ott voltak ,hallgatóztak ki mit mond ,milyen politikai beállítottságú .Ha valaki gyanús kétértelmű mondatot elejtett már szaladtak a főnökeikhez árulkodni .Minden vezető megbízható elvtárs volt akik továbbították a közhangulatot hozzá futottak be a gané spiclik súgásai.Ezek a kis szemét besugók élveztek valami kicsi előnyt a munkahelyen ,szóval a besugó kommunista rendszer melyben a lendvai gyf bajnai meg az összes bagázs akik most a kormányra vissza akarnak kerülni mind kapcsolatot tartottak az alulról építkező mocsok kis besugókkal.Ehhez még beszervezés se kellett ,csupán rühelni a munkát ligni lógni a a melósok között .Ezt a nép látta mondani se kellett ki volt a pártállami seggnyaló.Mszp ezen építkezik bajnai is ugy kezdte ,először megbízható elvtárs beépült az munkások a felső vezetők közé aztán szorgalmasan sugdolódzott és a létrafokán lépkedett felfelé ,,láttuk az apró antalt a kádárt és most mai mszp a többi baloldali szutyok párjaival ,az árok elvtárs a füves fiu most lépkedi a fokokat .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!