Szepesi Nikolett szégyene

2013. június 11. 11:28

Megkapta a stigmát emberként, volt sportolóként is, amiért rosszat merészelt mondani a szent úszósportról.

2013. június 11. 11:28
Miklósi Gábor
Index

„Szepesi Nikolett vállalta a kiközösítést, a megbélyegzést, a megaláztatást – és meg is kapta. Megkapta nőként, amiért nyíltan beszélt a vágyairól, a fantáziáiról, és hogy élete során rengeteg férfival szexelt: a szexuális kalandozás és a nyílt szabadosság nálunk egyelőre még mindig férfiprivilégium.

És most megkapta a stigmát emberként, volt sportolóként is, amiért rosszat merészelt mondani a szent úszósportról. Ahol a sikerért az élet talán legfontosabb éveit kell iszonyú önsanyargatással és monotóniával végigküzdeni, és ahol olykor a lelki megnyomorítás sem túl nagy ár az érmekért. Szepesi most befeketítette a versenyuszodák világát, ahol úgy tűnik, bölcsebb szemet hunyni a gyerekek elleni visszaélések fölött, mint fellépni ellene.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. június 11. 16:45
Remélem az öreg Bacsa bácsi téma nem igaz.A szex és az elcsattanó pofon mindig volt szinte minden sportágban.Aki kapta felnőtt korában mind úgy emlegette,hogy jót tett neki,helyre tette a gondolkodását.A jó értelemben vett atyai pofon.Tata pedig jó példa volt a feszültség levezetésére.1965-ben köztudott volt egy olyan szexbuli amin a birkózó válogatott és a női kosárlabda válogatott vett részt.Hetekig röhögtünk a 48 kilós birkózó és a két méteres kosaras csaj dinamikus szexelésén.Szepesi szerintem sok mindent csak beképzelt magának,persze az igazi dugások benne voltak.
nisz
2013. június 11. 16:43
"Széchy emberileg egy negatív figura volt." Azért ez nem kicsit nagyképű kijelentés lenne még olyan embertől is akinek akadt olimpiai bajnok tanítványa. Mielőtt valakiről véleményt negatív véleményt alkotunk, számba illene venni az érem másik oldalát. Két momentumot mindenképp kiragadnék. 1. Széchy pályájának elején lelkes amatőr volt abban az értelemben, hogy edzői munkájáért nem kapott fizetést, éjszakai vagonrakodásból tartotta fenn magát. 2. Egyetlen ismert Széchy tanítvány sem ment félre, Nota bene emlékezetes maradt, ahogy első sikeres tanítványa, Hargitay megsiratta a mesterét.
polnemkor
2013. június 11. 15:45
Lehet egy hölgy fehérmájú és lehet fantáziadús írónő. De hogy egy fehérmájú hölgy megbízzon valakit (mert ugye senki sem gondolja, hogy ő maga írta volna?), hogy írja meg a dugásait minél szaftosabban: na ez egy kicsit erős.
Bábeli békák
2013. június 11. 15:32
A buzi csaló Zemplényi után van itt bármi csodálkoznivaló?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!