Ma van a Pedagógus Nap

2013. június 02. 12:05

Nem vagyok oktatáspolitikus. De azt tudom, hogy 2014 után, ha már semmire nem lesz pénze ennek az országnak, az oktatásba akkor is kell fektetni.

2013. június 02. 12:05
Vadai Ágnes
Facebook

„Ma van a Pedagógus Nap. Köszönet az összes lelkiismeretes, tisztességes tanárnak. Nehéz szakma ez. Én csak tudom, mert gyakoroltam. Sok múlik rajtuk, mert a jövő generációját formálják. Az oktatás Magyarország számára a valódi kitörési pont. Nem véletlen, hogy a jelenlegi kormány éppen ezt a területet tette teljesen tönkre.

Nem vagyok oktatáspolitikus. De azt tudom, hogy 2014 után, ha már semmire nem lesz pénze ennek az országnak, az oktatásba akkor is kell fektetni. Magyarországért, a Köztársaságért!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2013. június 03. 08:34
"...ha már semmire nem lesz pénze ennek az országnak, az oktatásba akkor is kell fektetni." Tipikus kampánymondat. Az oktatás szót bármivel be lehet helyettesíteni.
ciseaux
2013. június 03. 02:11
Ha van valaki (van, pl. Hiller), aki magasabbról szarja le az "osztály"-hasrcos- pszeudo-intellektuális "tanárokat", mint ez az "elvadult" Pitbull, annak kalapot le.
Kopasz49
2013. június 02. 22:01
Elképesztő pofátlanság amit a DK művel. Teljesen hűjének nézik a magyar embereket.Elég ha visszatekintünk az elmúlt Gyurcsány kormány áldásos tevékenységére,hazudtunk éjjel,nappal,meg délben.Számukra ez az igazi demokrácia,ártatlan emberek szemét kilövetni.A választok nem felejtenek.
hátakkor
2013. június 02. 21:47
Vadainak még egy év és új állás után kell nézzen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!