Színháztörténeti pillanat

2013. június 23. 22:54

Láttam Gazsó Györgyöt a közönségben, akit anno Alföldi bocsátott el, mégis eljött. Szép gesztus.

2013. június 23. 22:54
Veiszer Alinda
Facebook

Tegnap részese voltam egy szép színháztörténeti pillanatnak, ahol a csönd meghatóbb volt, mint a vastaps. Láttam síró embereket magam körül és a színpadon. Olyanokat, akik mennek, és olyanokat akik maradnak. Láttam Gazsó Györgyöt a közönségben, akit anno Alföldi bocsátott el, mégis eljött. Szép gesztus. Láttam vígszínházas színészeket a lépcsőn ülve nézni a Mephistót- gondolom akkor tényleg a Vígben folytatják szeptembertől. Láttam Harkányi Endrét, és rájöttem, milyen régen láttam. Láttam igazán nagy alakításokat- és köztük egy lányt, aki az elmúlt öt évben igazán jó színésszé érett, döbbenet, hogy nincs szerződése tovább (ha igaz ez egyáltalán), részben miatta is született ezt a bejegyzés: azonnal státuszt és nagy nagy szerepeket Bánfalvi Eszternek!!!!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2016. április 30. 00:12
HOgyan is lett igazgató AR? A másik jelentkező pályázatát zanzásították a másolás során! Hogy értelmetlen legyen.
brabant89
2014. augusztus 06. 21:57
"Aki meg Románoknak Trianon győzelmi ünnepére Magyar létére a Nemzetit kiadja az egy rohadék mocsok szemétládda." Na, te is nagyon képben vagy. A román nemzeti ünnep az 1918 december 1-i gyulafehérvári (vagy románosan Alba Iulia-i) "nemzetgyűlés" ünnepe. A trianoni békét 1920-ban írták alá (június 4-én, az nálunk most a nemzeti összetartozás ünnepe) Az az évszázadok színészei pedig 2 évszázad (illetve még annyi sem, mert a Nemzeti Színház 1837-ben alakult, 176 éve).
brabant89
2014. augusztus 06. 21:57
Veiszer Alinda - szép zsidó név. Az Adelinda német eredetű női név. Több részből áll, elemeinek jelentése: nemes és hársfa, pajzs Rokon nevek Alinda: az Adelinda név rövidülése
Ursa Maior
2013. július 02. 11:31
Kedves Alinda! Mindig kedveltem a beszélgetős műsorait, érdekelt és értékeltem, ahogy igyekszik elfogulatlanul körbejárni és bemutatni témáit. De ez a semmitmondó, csupán azt deklaráló megnyilatkozása, hogy a törzsi háború melyik csapatának szurkol (vagy játszik is benne?), mélységesen elszomorított. Kérem értse meg, hogy nem azért írok, mert részt vett az ominózus előadáson, hanem hogy ezt az eseményt véres kardként próbálja meg felmutatni. Ha ennek az előadásnak akárcsak egy-két évtized múlva is lesz maradandó emléke (nemhogy színháztörténeti jelentősége), akkor megeszem a kalapomat. Tisztelettel és lecsökkent szimpátiával üdvözlöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!