Bankrablás Posványoson – A miniszterelnök beköltözik a fiatalságodba

2013. július 29. 11:28

Hogy az idei minden eddiginél tragikomikusabbra sikerült a kívülállók előtt, nos, az egyfelől tény, másfelől nyilván sokan – sorry, alapvetően az érintettek – kikérik maguknak.

2013. július 29. 11:28
narancsblog
narancsblog

Hogy az idei minden eddiginél tragikomikusabbra sikerült a kívülállók előtt, nos, az egyfelől tény, másfelől nyilván sokan – sorry, alapvetően az érintettek – kikérik maguknak. Felőlünk viszont mindenki úgy veri át saját magát, ahogy megszokta, ahogy jólesik neki.

Bár az mégiscsak nevetséges, hogy az idén (meglehet, először, figyelte az ördög) már jó előre, látatlanban kikérték maguknak a tábor szervezői; ők hogy lennének már ciki fejek, mikor azok azok (az újságírók), akik olyan sok mindent összeírnak róluk, lásd a rendezvény sajtóakkreditációs lapját. Lehet ezen a hangon felháborodni, mint ahogy egy-két orgánum meg is tette, csak eltévesztett házszám, hisz kellő figyelemmel olvasva – túl a szokásos határon túli kisebbrendűségi alapú kivagyiságon – világosan kihallik belőle a kétségbeesett segélykiáltás, ne »cseszegessetek« már megint minket, rohadt pesti újságírók, hát nem látjátok, milyen iszonyú jófejek vagyunk?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2013. július 29. 14:03
"túl a szokásos határon túli kisebbrendűségi alapú kivagyiságon" a projekció remek példája. Egy kivagyi szerző kissebrendűségi komplexusát vetíti az erdélyi magyarokra.
geraz51
2013. július 29. 12:53
A posványos az amibe ti süllyedtetek?
pedroamigo
2013. július 29. 12:33
Mindegy milyen volt de volt. A másik oldalon viszont nincs semmi. Illetve egy zárt szárszói panoptikum még is csak volt...
kislevin
2013. július 29. 12:06
Nem tudom a cikkírónak van-e neve, mindenesetre elfelejtette odaírni. Szóval kíváncsi lennék, hány építőtáborban volt életében. Amúgy pedig Antigonéval értek egyet: 'Ti viszont nem vagytok túl a szokásos "belvárfiú vagyok, mindent jobban tudok" típusú felsőbbrendűségi alapú kivagyiságon.'
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!