Dohányterméket nem, dohányboltot szabad reklámozni

2013. július 09. 09:12

A kormányon nem múlik: ha így folytatják, a trafikos lesz az új zsidó.

2013. július 09. 09:12
narancsblog
magyarnarancs.hu

„Arról nem készült felmérés, hányan utálják a trafikosokat, de ahogy elnézzük azt a buzgóságot, ahogy honfitársaink jó része fejest ugrik minden előítéletes gyűlölködésbe – nos, nem sok jót remélünk. A kormányon nem múlik: ha így folytatják, a trafikos lesz az új zsidó. Az új cigánybuzi bankár. Trafikos származású. Vagy amit akartok. Ugyanis most úgy fest a helyzet, hogy miközben záporoznak az általános megszorítások és a különadók, és szopnak a frankok és szopnak a bankok, a devizások és a diákok, a kertévék és az estébék, röviden mindenki – addig a trafikosnak mindig csak egyre jobb lesz. Nem csak munkájuk keretfeltételei és szabályozása lesz egyre kedvezőbb, hanem láthatólag rájuk konkrétan nem vonatkoznak a törvények. Konkurencia alig, az árrés nő, az árusítható termékek köre bővül – most pedig már azt is tudjuk, hogy a magyar trafikosnak azt is szabad, amit már régóta senkinek az EU-ban: dohányterméket reklámozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2013. július 09. 11:28
Na, a Narancsblog láthatóan élvezi hogy házhoz jöhet megint a lószerszámért. Vajon miért gondolják hogy nekik lehet zsidózni teli szájjal? Nem árulom el a megfejtést, mert úgyis mindenki tudja... Ami mégis örömet visz a szürke mindennapokba, az a tudat, hogy amikor a sodrós cigidohányért bekullognak valamelyik trafikba, abban a tudatban kell leperkálniuk egy küzdelmes élet során a permanens nemzetárulás fárasztó munkájával megkeresett júdáspénzüket, hogy - holdkóros képzelmeiknek megfelelően - ez is a Fideszes trafikosok zsebébe csordogál.
pedroamigo
2013. július 09. 09:45
Kár, hogy az eladókon fog csapódni minden nem pedig a Felcsút Nostra gengszterein akik a koncessziót nyerték. Ettől függetlenül közmegvetés tárgyát kell képezzék a trafikok, egy igaz magyar kiköp ha elmegy egy narifasiszta trafik mellett. A posztorbáni kormánynak meg fel kell számolni ezt a júdáspénzre alapozott botrányt.
KannibálTatárÚr
2013. július 09. 09:44
Én úgy olvastam, higy a régi trafikosok voltak a zsidók.
heep
2013. július 09. 09:44
És ez még csak a kezdet. A választási kampány időszaka a trafikokról, a dohánymutyiról fog szólni. És kedves, de nagyon hülye, fideszes barátaim ezt a magas labdát ti adtátok fel. Emellett még jön majd a cigizők, nem elhanyagolható, dühe amikor rájön szombaton délben, hogy elfogyott a cigije és hétfő reggelig nem lesz lehetősége venni. Na ez sem sok szavazatot fog hozni nektek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!