Orbán-lányok

2013. július 16. 13:33

Ez a tánc messze nem az, amit édesapjuk jár, nos az arról – tudniillik a pávatáncról – készült képeknek ott a helyük a világhálón. Igaz, azok egy cseppet sem erotikusak.

2013. július 16. 13:33
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Természetesen abban sincs meglepő, ha a kollégák, felfedezvén a miniszterelnök gyermekeit, igyekeznek ezt a felfedezést közkinccsé tenni; a világon mindenütt ez a celebritások és rokonaik sorsa. Ettől persze a dolog még nem gusztusos, és talán nem is jogszerű; Ráhel és Sára ebben az értelemben nem közszereplő, még ha Orbánnak is hívják őket. Az már más lapra tartozik, miként került le a You Tube oldaláról a felvétel, pontosabban ki az, aki a közzétételt szóvá tette: maga a miniszterelnök, vagy az apparátusa? Az előbbit elfogadhatónak tartanám, az utóbbit egyáltalán nem. Persze most már mindegy is, a felvétel visszakerült a közösségi oldalra, meglehetősen nagy nézettséget biztosítva az Orbán-lányok táncának. Pedig ez a tánc messze nem az, amit édesapjuk jár, nos az arról - tudniillik a pávatáncról - készült képeknek ott a helyük a világhálón. Igaz, azok egy cseppet sem erotikusak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishusi69
2016. október 15. 19:36
Ez a Németh Péter még a Népszara szintjéhez képest is a legalja
tade7
2013. október 01. 16:36
Apád meg téged szégyell,hacsak nem akkora büdös paraszt,mint te magad!
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:34
Viktor tánca már rég nem pávatánc, sokkal inkább a tojó galambé.
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:34
Szúrhatók az Orbán-sunák. Kár, hogy rongy ember a faterjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!