Gusztustalan, na

2013. július 16. 20:12

Mulassanak, hagyja őket békén a nyilvánosság, semmi köze az Orbán lányokhoz, amíg nem vállalnak politikai szerepet, s nem közszereplők.

2013. július 16. 20:12
Parti Nagy Lajos
FN24

„Hogy Orbán rezsimjéről, s róla magáról azt gondolom, amit, a lehető legrosszabbat, attól még szánalmas, ócska tahóság,  paparazzizmus egy bulin felvéve a miniszterelnök lányait – szendvicsben, édes kicsike istenem, ó tempora, de muris –,  azt, jobb híján, fölrakni a You Tube-ra, s még meg is ideologizálni a nyár kellős közepén. Gusztustalan, na. Mulassanak, hagyja őket békén a nyilvánosság, semmi köze az Orbán lányokhoz, amíg nem vállalnak politikai szerepet, s nem közszereplők. Ha kis eszük van, sosem vállalnak. Persze, beszarva a botránytól, leszedni őket, ha pár órára is, épp oly szánalmas, de hát a 444.hu újságírói, szerkesztői, mégis, hát csak nem a leszedősők oldalán állnak! Csak hogy akkor mért tették föl egyáltalán? Milyen cél szentesít milyen eszközt? Messzebbről nézvést ez még gusztustalanabb, ez a sunyi, fölraktában leszedős horizont, ez a cinikus  kattintás-szüret.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. szeptember 20. 10:07
Nem értem mi problémája van ebben a táncban bárkinek is. A mai 70 évesek házibulikba jártak, Omegára, táncoltak az E épületben stb. A huszonévesek tánca sem másabb, mint a szüleiké, nagyszüleiké. Aranyos lányok, szerető egészséges családban nőnek fel. Bár minden gyereknek ilyen családban nőhetne fel!
Fahrenheit 451
2017. szeptember 20. 10:06
"Nem értem mi problémája van ebben a táncban bárkinek is." A politikai élethet, közszereplőihez kapcsolódó kritikák mindig a politika bírálatai. Orbán lánya kiállhatna a Blaha Lujza térre is ételt osztani, akkor is megköpködnék azok, akik Orbánnak köszönhetik, hogy nincs munkájuk. Pl. az a 38 ezer trafikos, akiktől elvették a családjuk megélhetését, csak azért, hogy ötezer pártcsicska milliárdos lehessen.
Obulus
2013. augusztus 11. 22:03
Pontosan így gondolom én is. Önfeledten szórakozó fiatalokat mutattak, és azért nem lehet mutatni őket, mert történetesen Orbán lányai?
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:34
A két Orbán lány ugye a két Gyurcsány fiú között vonaglott a prájdon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!