Ízléstelen

2013. július 15. 17:02

A magyar internet szinte felrobbant és gifekben, kommentekben élcelődik két önfeledten bulizó fiatalon.

2013. július 15. 17:02
Szabolcsi Gergely
Alternatíva

„Igen, Orbán Viktor úgy döntött, hogy a családját, akárcsak bármi mást, kampány célokra is felhasználja. Igen, Orbán Ráhel valóban tett azért, hogy »hírértékű« legyen a jelenléte egy fesztiválon.


De. Orbán Sára nem közszereplő és Orbán Ráhelre is éppen csak rá lehet húzni ezt a kategóriát. (mert az, hogy az apjuk a magyar miniszterelnök megítélésem szerint ebben az esetben egyáltalán nem releváns). Nem ők döntöttek úgy, hogy alkalmi biodíszletek lesznek a magyar politika színpadán, nem ők építették a NER-t. Láthatóan egyikőjük sem örült annak, hogy lefilmezik (amit meg is értek, én sem örültem volna neki, pedig én nem egy zsebdiktátor lánya vagyok) és az is nyilvánvaló, hogy ha nem Orbánnak hívnák őket, akkor ennek a videónak nem lenne semmilyen hírértéke, sőt valószínűleg el sem készült volna.

Ehhez képest a magyar internet szinte felrobbant és gifekben, kommentekben élcelődik két önfeledten bulizó fiatalon. Azok, akiknek kinyílik a zsebében a bicska, ha a Heti Válasz Schiffer András felmenőin rugózik, most nyugodt szívvel szórakoznak a miniszterelnök lányain.

Ez az ízléstelen és nem az, hogy két lány két fiúval táncol.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tyrker
2013. december 12. 22:48
Bűncselekmény, mi? Te aztán nem vagy az a jogilag túlképzett fajta. Még a képmáshoz fűződő joggal való visszaélés sem bűncselekmény, hanem egy polgári jogi kategória - de itt az sem igen "áll meg", miután tömegfelvételről van szó, amely ráadásul nyilvános eseményen készült.
Obulus
2013. augusztus 11. 22:04
Valóban gusztustalan és ízléstelen politikusok gyerekeit felhasználni. Legalább annyira ízléstelen, mint ez az egész Balaton Sound.
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:34
Neked nem kell hír, te nélküle is egy kőbarom vagy.
kamasuka
2013. július 24. 14:55
Bírom amikor a ballibek sírnak, mint a szopós malac, hogy mennyire szomorú, miközben ők csinálták az egészet, levették a videót is, majd vissza, ha esetleg eddig nem lett volna hírértéke, akkor még inkább legyen. De ilyen ez a popszakma. Két klasszikust azért én is felidéznék ha m'r ennzire bulis a hangulat: http://www.youtube.com/watch?v=ierIpECMM9A http://www.youtube.com/watch?v=pUAjMeqHH3A#t=85
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!