Lázár János a magyar tolvajpolitika Patrick Batemanje lett

2013. július 11. 12:17

Most még azt is meg merte húzni, hogy egy apró törvénymódosítással éjszakai alkoholárúsítási jogot adott a Fidesz-pénzjegynyomdáknak.

2013. július 11. 12:17
Szily László
Szily László
Cink

„Amit most a trafikügyben meghúzott, az a gátlások olyan fokú hiányáról árulkodik, hogy Lázár egycsapásra a magyar politika Patrick Batemanje lett. Nagyszerű lesz tudósítani arról, amikor megtalálják a baltával feltrancsírozott fideszes haverjait a kamrában! Nem volt elég, hogy a dohánygyáros spanjával iratta meg a törvényt, ami alapján kiépítették a Fidesz pártfinanszírozó trafikhálózatát, nem volt elég, hogy a látszatra sem vigyázva osztották ki a boltokat, nem volt elég, hogy a dohánygyáros haver érdekköre minimum 500-as nagyságrendben kapott trafik alakú ingyenpénz-nyomdákat. Most még azt is meg merte húzni, hogy egy apró törvénymódosítással éjszakai alkoholárúsítási jogot adott a Fidesz-pénzjegynyomdáknak, azokban a kerületekben és településeken is, ahol este 10 után mindenki másnak tilos piát árulnia. A csúcs pedig az a színjáték, hogy egy érzékeny kereszténydemokrata azonnal módosító indítványt nyújtott be, amit, óriási meglepetésükre, csak szeptemberben lehet tárgyalni, hiszen addig nem ül össze a Parlament, így egész nyáron, az igazi piaszezonban, végig düböröghetnek a nyomdagépek.

A nem a Fidesz pártpénzszerző láncolatába tartozó, civil kisboltoknal és éjjelnappaliknak ezek után két választásuk van: vagy csalnak, kockáztatva a brutális büntetés vagy bezárást, vagy mosolygva veszik a szájukba a nemzeti színűre festett rozmárpéniszt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. július 11. 17:19
"az a gátlások olyan fokú hiányáról árulkodik" De ugye erre nem csak most jött rá? Lázár eddig is ilyen volt. Azért lett politikus, mert így tud a legkönnyebben meggazdagodni. Amúgy elvileg lenne még egy lehetőség. Az önkormányzatok feloldják az éjszakai alkoholárusítási tilalmat, ami így amúgy is haszontalanná vált. Egyetlen új értelme, a piások fideszes trafikokba terelése maradt. Na persze a fideszes önkormányzatok ezt a lépést nyilván nem teszik meg.
OberEnnsinnen
2013. július 11. 15:59
Haladéktalanul ki kell venni az egész trafikügyet abból a kézből, mely eddig felelőtlenül kezelte. A boltoknak kell visszaadni, szigorú ellenőrzés, árusítási szabály betartásának kötelezettsége mellett. Tragikomikus lenne, ha ezen menne el a 2014-es választás. Aminek ma még kicsi az esélye. De az emberek torkig vannak az ügyeskedésekkel, s nem érdekli őket: adott esetben kit büntetnek. Sőt, az sem érdekli őket, ha dühükben rosszul döntenek, visszahozzák inkább a szocikat, hogy aztán megint nyögjük majd együtt azok nyomorult kormányzását. Csak annyi kell hozzá: lehessen mutogatni a dohányboltokra, mondván: itt lopják a fideszesek a pénzedet. S ami a lényeg: ha a Fidesz - e miatt is - elveszíti a jövő évi választásokat, ugyanolyan, vagy nagyobb lesz a felelőssége az elkövetkező évek rémálmáért.
twitc
2013. július 11. 15:42
Tönkre kell tenni az összes fidszbérencet azzal, hogy levágjuk az árrésüket, csak el kell menni aláírni és szavazni. Aki ennyire lusta az komentelni se kommenteljen! Egyébként a fidesznek kell nyernie 14-ben, mert ha szocik nyernének is a bebetonozott embereivel ellehetetlenítenék a kormányzást és esetleg mégegyszer visszajönne. Ennek az Országnak arra van szüksége, hogy a nép zavarja el, miután az ország a szabadságharcban nullára égett, mert különben itt nem lesz soha nyugalom.
Next adósság
2013. július 11. 15:34
Hagyó Miklós, meg a BKV Szily Lászlója lett" Lettek meg litvánok lettek! Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!