Újabb trafikdisznóság – Cigi, pia és a mesebeli éjszaka

2013. július 12. 09:14

Ha valaki nemzeti alapon nyom be, mint állat, az rugdoshatja nyugodtan a kukákat? Vagy arról van szó, hogy tuti biztosan nyírjuk ki teljesen a kisboltokat?

2013. július 12. 09:14
narancsblog
magyarnarancs.hu

„Hogy ettől kezdve ott is lehet piát venni, ahol eddig nem lehetett, az már felesleges kekeckedés, ezt is benyelik majd azok, akik eddig is mindent benyeltek. Ha ugyanis eddig azért nem lehetett este tíz után szeszesitalt vásárolni a kis éjjel-nappali boltocskákban, hogy az olcsó piától bódult szerencsétlenek randalírozása ne háborgassa a tisztes polgárok éji nyugalmát, akkor most mi van? Ha valaki nemzeti alapon nyom be, mint állat, az rugdoshatja nyugodtan a kukákat? Vagy arról van szó, hogy tuti biztosan nyírjuk ki teljesen a kisboltokat? Ha nem volt elég a cigiárusítás megvonása, akkor, nesztek, itt van még egy újabb izmos versenyhátrány, púpnak a hátatokra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flyb
2013. július 12. 11:19
Ezek már csak így működnek, bűn mindenhol.
pedroamigo
2013. július 12. 10:26
Lázár elvtárs azt mondta sajnálja, ezt elqrták. Majd kijavítják ha odaértek előbb el kell vinni Boldizsárt a tengerpartra...
kamasuka
2013. július 12. 09:50
Kisboltoknak vége. Ami megmaradt, azt meg fennmarad, mert jó helyen van, és masszív árakkal operál. A trafikok többsége este 9 után pedig bezár. A benzinkutak eddig is árultak piát tíz után is. Aztán ott a 0-24-es Tescos nyitvatartás. A cigiről meg tessék leszokni!
USsange
2013. július 12. 09:23
"tuti biztosan nyírjuk ki teljesen a kisboltokat? " Nem, pont elég volt annyira kinyírni, amennyire a ballib kormányok kinyírták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!