Pár(t)beszéd – sic TRANZIT gloria

2013. augusztus 26. 16:19

Vajon féltek a szervezők a Jobbik hírétől? Esetleg féltek attól, hogy egy-egy radikális politikus felmossa a padlót Ujhelyi Istvánnal, vagy Szijjártó Péterrel?

2013. augusztus 26. 16:19
Bazsó Bálint – Balogh Gábor
Jobbegyenes

Megkezdődött a Fidesz házifesztiválja, a Tranzit, Kőszegen. A főleg közéleti kérdésekkel foglalkozó eseményen fontos témákat felvetve, párbeszédre hívják a látszólag ellentétes oldalon álló politikai erőket. Jobban szólva majdnem mindet.

Mit tesz Isten, a szervezők ugyanis nagy igyekezetükben véletlenül »elfelejtették« 
meghívni a Jobbikot, amely számos kérdést vet fel arról, vajon milyen minőségű is az a párbeszéd is ott Kőszegen, ahol kihagyják a magyar politikai élet egy markáns jelenségét.

Vajon féltek a szervezők a Jobbik hírétől? Esetleg féltek attól, hogy egy-egy radikális politikus felmossa a padlót Ujhelyi Istvánnal, vagy Szijjártó Péterrel? Aligha. A valódi ok fájóan pofonegyszerű: kényelmes ugyanis úgy vitázni a másikkal, hogy minden fél tudja, valódi politikai konkurenciaharc alig van a »különböző« felek között, újabb szavazatok megszerzéséért réges-régen nem egymással kell harcolniuk. A Fidesz esetén leginkább a Jobbikkal (kellene), különösen a fiatalok körében. Ezért, már csak népszerűségénél és súlyánál fogva is illett volna meghívni a pártot, ha másért nem, hát azért, hogy észérvekkel »mossák« le a radikális pártot a porondról – ha tudják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. szeptember 06. 13:14
Azért nem hívtak bennünket , mert csak komcsik, vagy volt komcsik vehettek részt ezen a szemináriumon ! Szebb jövőt !
narancsos-kaméleon
2013. szeptember 06. 13:13
Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy a rohadék fidesz, igazán csak a nemzeti oldalt gyűlöli, az egypetéjű ikertesóékat meg nem annyira. A Jobbikot az összes "demokratikusnak" hazudott média gondosan elhallgatja, holott törvény írja elő az egyenlő megszólalási lehetőséget (minden párt részére). A zselés fejű cövek is, a 2010 választások estéjén azon kesergett hogy a "szélsőséges" Jobbik bejutott a parlamentbe. Az véletlenül sem izgatta, hogy a baloldali tavarisok is ott vannak. 2014. JOBBIK !!!
szalámis hegedű
2013. augusztus 27. 22:27
mekkora egy épületes barom vagy!
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 27. 17:37
Egyébként igaz.Nekem is eszembe jutott hogy hol a jobbik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!