Mókásak a hírek az MR2-n

2013. augusztus 16. 22:56

Követelem a mindenkori kormánytól, hogy hagyjon már fel a sablontáviratokról való beszámolással a nemzeti hírekben.

2013. augusztus 16. 22:56
bercikutya
Berci

„Ugyanis a Min.e. sajtóosztálya kitolta azt a »hírt«, hogy Ferenc pápa és Barack Obama is táviratban üdvözölte kis népünket a nemzeti ünnep alkalmából.

Csak azt szeretném elmondani, hogy a Fehér Ház protokollosztályán egy ifjú politikai szövegíró, vagy épp egy korosodó kedves hölgy egy olyan kézikönyvből írta meg az üdvözletet Obama nevében, amiben a példaszereplők Mr és Mrs Smith és nagyjából 15 éve állították össze azért, hogy egységes legyen az amerikai kormány által kiadott összes protokollbizbasz külalakra. (...)

Követelem a mindenkori kormánytól, hogy hagyjon már fel a sablontáviratokról való beszámolással a nemzeti hírekben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2013. november 21. 12:25
"Mi az, ami ebben irritál téged?" Nem olvastad? Világosan leírja, hogy hiába verik a nyálukat, mert a fidesz ettől sem teljesít jobban, mint a többi Mr és Mrs Smith, akik 15 éve szintén szó szerint ugyanezeket a szabványszövegeket kapják, amiket ezért szánalmas pitiánerség leközölni. Leírta itt fönt és még érthetőbben is, amit a mandi nem idázett: "Ilyenkor teljesen alaptalanul leszek elképesztően dühös, mert ennél nagyobb parasztvakítást tényleg nem tudna abszolválni az a sok kis gyökér a MEH-ben, de tényleg. Nem találok szavakat."
atila68
2013. augusztus 30. 10:23
Kedves 451°F! Ön ilyen Berci?
feketemacska
2013. augusztus 20. 09:39
Nem kell minden kákán csomót keresni,kedves Berci fiú!Szédületes,hogy a sok energiádat ilyen blődi szellentésekre pazarolod.
brabant89
2013. augusztus 20. 01:26
"Ez egy formális geszztus, ami az országnak szól. Nem pedig kormányoknak. Ezért nem értem, mi ebben az irritáló." Gondolom, hogy csupán annyi, hogy most úgy számoltak be róla, mintha ez valami rendkívüli esemény lenne, pedig nyilván Göncz papa, Mádl Ferenc, Sólyom László és Schmitt Pál is kapott ilyen táviratokat, Magyarországnak akkor is jókat kívántak, amikor pl. Horn vagy Gyurcsány volt a miniszterelnök. Mivel ezt akkoriban nem közölte az MTI, most egyesekben az a kép alakulhatott ki, hogy ez most a Magyarország iránti különleges figyelem jele. Pedig nem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!