Ígért és fenyegetett

2013. augusztus 20. 12:13

Tegnap elhangzott számos ígéret, és nem is csak Székesfehérvárnak címezve.

2013. augusztus 20. 12:13
narancsblog
narancsblog

Mindennél persze többet árul el Orbán gondolkodásmódjáról, hogy kijelentette: a kormány bizottságot állít fel annak meghatározására, »milyen nagy ívű vállalásokat« tehet az ország a székesfehérvári nemzeti emlékhelyen az Aranybulla elfogadásának nyolcszázadik, illetve Szent István király halálának ezeréves évfordulójára.

Az előbbi 2022-ben, az utóbbi 2038-ban vagyis 25 év múlva lesz aktuális. Tényleg ennyire sürgős volna ez a bizottság? Vagy csak kelleténél többen várnak alamizsmára? Nem jutott minden lakájnak trafik? Igazából egyik sem számít. A lényeg, hogy Orbán halál komolyan azt gondolja, hogy 2038-ban is ugyanott ül majd, ahol most, mint ahogy azt is, hogy műve István királyéhoz hasonlatos. Hol vannak ilyenkor az elmeorvosok?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2013. augusztus 20. 20:23
Tisztelt NARANCSBLOG, ne tessenek pánikba esni, ennyire aggódni, mert ennek nincs semmi alapja (s tényleg feleslegesen terhelnék az elmeorvosokat). Egyszerűen arról van szó, hogy valamit tenni kell, mert a fehérvári romkert (mint nemzeti emlékhely) mai állapota méltatlan egykori szerepéhez. Azóta tart ez a méltatlan helyzet, hogy 1688-ban a törökök elhagyták Fehérvárt. Tehát 325 év mulasztását (nemtörődömségét, negligálását) kell pótolni..., ebben benne van az elmúlt 25 év mulasztása és tesze-toszasága is, mégha voltak is méltánylandó eredményei az elmúlt évtizedek kormányainak, önkormányzatainak és civil kezdeményezéseinek. Szóval tenni kell valamit: először egy látogatóközpont kell, bemutatva a kőemlékeket és a szomorúan izgalmas történetet s aztán hosszabb távú méltó emlékhely is kellene. Bizony, hogy kellene..., olvassa el a hely történetét s magától is rájön, ha sose járt is Fehérváron. Erről van csak szó; kár ezt az aktuális kezdeményezést azonmód más célra és gyűlölségre felhasználni...
puszika
2013. augusztus 20. 18:34
Hogy hol vannak az elmeorvosok? Jelenleg a "narancsblog" szerkesztőit vizsgálják. Nagy okuk van rá!!!
kjkj945
2013. augusztus 20. 15:17
""Hol vannak ilyenkor az elmeorvosok?"" Bezárattátok az OPNI, amit nem kellett volna ellopni! Pont ott vannak, ahová kívántátok őket! Különben titeket vitetnének el legelőször!
szabadhajdu
2013. augusztus 20. 15:13
"Hol vannak ilyenkor az elmeorvosok?” Fletót és Bajnait kezelik, te seggfej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!