Mekk Elek a Vígszínházba megy – Balázs Péter belépője

2013. augusztus 28. 18:46

Balázs Péter egy komolyan soha nem vett figura, aki valamiért egyre többször idézi fel előttünk Schmitt Pál jellegzetes alakját: pirospozsgás bohócarc, és semmi több.

2013. augusztus 28. 18:46
narancsblog
Magyar Narancs

„Azt hitte egy Facebook-kommentelő tegnap délben, hogy a Hírcsárda beszállt az MTI-be: a távirati iroda ugyanis arról számolt be, hogy Eszenyi Enikő jelenlegi igazgató mellett Balázs Péter is pályázik a nagy múltú Vígszínház vezetői posztjáért, és valóban, e hír tudomásul vétele a némi realitásérzékkel bíró médiafogyasztót nem minden ok nélkül zökkenti ki lelki nyugalmából.

Balázs Péter, a szolnoki színház igazgatói székébe botrányos fideszes közreműködéssel belehuppanó egykori vígszínházi karakterszínész ma főleg Mekk Elek szinkronhangjaként és a Szeszélyes évszakok – amely önmagát szórakoztató műsorként definiálja – ripacsaként él a tisztelt nézők tudatában. A dolgok ezzel a helyükön is vannak, hiszen a színházszakmai életben Balázs Péter egy komolyan soha nem vett figura, aki valamiért egyre többször idézi fel előttünk Schmitt Pál jellegzetes alakját: pirospozsgás bohócarc, és semmi több.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tade7
2016. július 28. 19:59
Beteg ember vagy.
enes
2016. január 28. 18:49
Szabó Magda egyik drámájából: Debrecen nem akarja megengedni, hogy nem református letelepjen. A "brancs" sem akarja, hogy körön kívüli igazgató legyen. Hajrá Balázs Péter!
balbako_
2013. november 11. 17:56
Aranyos amikor Mekk Elekeznek. Ja és Alföldi idején Szolnokra jártak a vájtfülű színházlátogatók akik normális előadást akartak látni. Persze nem a szerző, ő Nemzetiben az elsősorban áhítatosan várta hátha az onanizálókről ráfröccsen valami.
geraz51
2013. október 09. 22:28
Nagyon hézagos a műveltséged.Balázs Péter a ma élő színészek egyik legjobbja.Igazi karakterszinész aki mindenféle darabban kiemelkedőt nyújtott.Luis De Funes legjobb magyar hangja.Az,hogy leginkább humoros szerepeket alakít semmit nem von le érdemeiből.Valaki mondja meg milyen az élet,valaki mondja meg mért ilyen.Remélem láttad a bemutatót?Hasonló színészek mind megbecsültek voltak.Kabos,Kibédy,Kazal,Salamon,Szombati,stb,stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!