Sorban állók kérték

2013. augusztus 01. 15:56

A magyar színházba járó nemzet, és ezt leginkább az Ördögkatlan fesztivál nagyharsányi információs pultja előtt reggel kilenctől kanyargó soron lehet lemérni.

2013. augusztus 01. 15:56
Sisso
Jönni vagy menni

„A magyar színházba járó nemzet, és ezt leginkább az Ördögkatlan fesztivál nagyharsányi információs pultja előtt reggel kilenctől kanyargó soron lehet lemérni. (...)

A sorban állók között találkoztam boldog és fiatal színikritikusokkal is, a CampusOnline szépreményű munkatársaival. Ők egyáltalán nem bánták, hogy műelemzés-előadást tartok nekik a fizikai színházi produkcióról, ellentétben az elöl állókkal, akik azt hitték, azért kezdek el a színházi élmények személyiségformáló erejéről beszélgetni, mert az a szándékom, hogy közben előre tolakszom sorszámért a saját pereputtyomnak. Ők a katlansor igazi hősei ma, ők, akik a háromszázadik Mulatság előadást szeretnék megnézni, pedig látták már vagy hatszor. Szóval Kapa-Pepe-Rémusz rajongásuk és sorállási elszántságuk nem ismer határokat, ráadásul fesztiváligazgató alapján választanak fesztiválokat. Teljesen igazuk van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobban tejelő
2013. augusztus 23. 20:45
Micsoda korszakos veszteség.
Antigoné
2013. augusztus 23. 20:45
Na, ki a fesztiváligazgató? Semmiképpen nem Vidnyánszky Attila, lefogadom.
kislevin
2013. augusztus 11. 09:51
A teljesség igénye nélkül néhány vidéki fesztivál, nagyjából időrendben: Pannónia Fesztivál – Szántód Zsolnay Fesztivál – Pécs Festők Városa – Kaposvár Harley-Davidson Fesztivál – Alsóőrs Deja Vu – Szeged Sörfesztivál és Csülökparádé – Békéscsaba Opera Fesztivál – Miskolc POSZT - Pécs Vekeri Fesztivál – Debrecen Gastroblues Fesztivál – Paks Sétatér Fesztivál - Pécs Fishing on Orfű – Orfű Szentiváni Fesztivál – Győr Rockmaraton – Pécs Hegyalja Fesztivál – Tokaj Volt Fesztivál – Sopron Fürdőfesztivál – Harkány Veszprémfest – Veszprém Campus Fesztivál – Debrecen Művészetek Völgye – Kapolcs és környéke Ördögkatlan Fesztivál – Villány és környéke Szabadtéri Játékok – Pécs Szabadtéri Játékok – Szeged Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál – Hajdúböszörmény Csángó Fesztivál – Jászberény Kamarazenei Fesztivál – Kaposvár Factory Fesztivál – Miskolc Ifjúsági Napok – Szeged Mediterrán Hangulatok – Pécs Rockfesztivál – Sitke Jameson CineFest – Miskolc Örökség Fesztivál – Pécs Szőlő és Bor Ünnepe – Pécs Szóval van itt minden, mint a búcsúban. Film, színház, muzsika is többféle, az operától a rockon át a könnyűzenei extrémsportig.
narmer
2013. augusztus 11. 09:51
Azt hiszem szólni kéne néhány kollégádnak akik szerint sivár a kultúrális életünk,három éve minden lebénult és szétvert, sehol egy program.Akkor ez most hogy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!