Jöhetnek a kövek

2013. augusztus 26. 08:25

Nem azért alkalmaztak erőszakot a rendőrök a szombathelyi karneválon, mert éppen olyanjuk volt.

2013. augusztus 26. 08:25
Tánczos Mihály
Facebook

Bármilyen fájó egyeseknek, de egy tömegrendezvényen a szervező mondja meg, ki léphet fel. Ha a szervező úgy gondolja, hogy egy csoport fellépése anyagi, biztonsági okból, vagy akár nemtetsző szemszín miatt nemkívánatos, akkor bizony felszólíthatja a társaságot a távozásra. (A rossz minőségű felvételen nehezen kivehető, de mintha az utca közepén ülnének. Majd egy programszervező elmagyarázza, miért nem olyan szuper ez sem.)

Úgy gondolom, nem lett volna balhé, ha a fiatalok engednek a »nyomásnak«. Ezután panaszt emelhettek volna, vagy nyilvános fórumon elmondják a véleményüket stb. De ők küzdöttek. Jól látszik, amint két férfi látványosan ellenszegül, miközben a nézők egyre jobban felhergelik magukat. Megjegyzem, az eset a Borok Utcájában történt, hajnalban, tehát a hangulat is ennek megfelelő lehetett.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. szeptember 04. 15:04
Szerintem, elmaradtál egy brosúrával. No. Mesterházy szocialista pártelnök úr jelentette ki a közelmúltban: "Ezt az aljas Orbán-rezsimet el kell takarítani!" Azaz: a nemtetsző szemszínű egyének a maguk módján "takarítanának". Majd ha ők lesznek a szervezők, ők dönthetnek szemszínekről, miegymásról. Capisce?
figo
2013. szeptember 04. 15:03
Te idióta, ezen mit nem értesz? A szervező dönti el, hogy ki léphet fel és ki nem. Ő, senki más. Szerinted ha nem tetszik egy színházi előadás, felmehetsz a színpadra és beszállhatsz a darabba, és senkinek sincs joga elzavarni téged, vagy kihívni a rendőrt? Szerinted az üzemeltető nem hívhatja ki a hatóságokat, hanem köteles eltűrni a tobzódásodat? Igazai liberális vagy, elvtárs.
StG
2013. augusztus 26. 15:31
legjobb az lett volna, ha ott helyben tarkónlövik őket. Mit képzelnek a liberális csendháborítók egy fesztivál kellős közepén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!