A Heti Válasz esete a pikírt menyecskével

2013. szeptember 26. 22:38

Egyébként Önök ott a Heti Válasznál el tudják képzelni, hogy milyen pénz és érdek nélkül csinálni valamit?

2013. szeptember 26. 22:38
Nagypál Anikó
Hírhatár

„Nem csigázom tovább Önöket, OTT a Heti Válasznál, elárulom a megfejtést: függetlenek vagyunk, de elkötelezettek. (Most tartsunk két perc szünetet, igyanak egy pohár vizet, mert látom, hogy kezd szoros lenni a nyakkendő). Igen, elkötelezettek vagyunk: elkötelezettek a baloldal iránt, a demokratikus értékek iránt, az igazság iránt. Elkötelezettjei vagyunk a szabadságnak, az egyenlőségnek, a tisztánlátásnak. Mi nem ámítani szeretnénk olvasóinkat, hanem megmutatni nekik a valóságot, amiben élnek, élünk. Nem könnyű feladat. Nehezíti a kormány, a kormányhoz közel álló propaganda, sajtó, média, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de vállaltuk. Vállaltam.

Egyébként Önök OTT, Önök el tudják képzelni, hogy milyen pénz és érdek nélkül csinálni valamit? Vagy már elfelejtették? Nem mindenki kap csilliárdokat (de még milliókat se). El tudják képzelni, hogy ez a portál szenvedélyből született, és az is tartja fenn? És a mérhetetlen dac és makacsság, hogy akkor is megmutatom, és akkor is megcsinálom. Egy hatéves, szakadt laptopon, egy 28nm-es albérletben felküzdöttem ezt a portált a térképre. És képzeljék, nem gazdagodtam meg belőle. Nem is fogok. Mert nem ez számít. Nekem. Na, erre varrjanak gombot.

És akkor most képzeljék el még azt is: nincs ám céges telefon, céges autó, céges laptop. NINCS. Te vagy, meg még egy-két hasonló elmebeteg. És csináljátok. Tudják miért? Mert nekünk van KIÉRT. Nekünk van választásunk. Nekünk van táborunk. Nekünk vannak szoci, szocdem, dk-s, bajnaista, liberális, lmp-s, pimpis olvasóink. Mert képzeljék: mi foglalkozunk velük. Írunk róluk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. október 25. 10:32
Ez ki ez, és miről beszél?
micream
2013. szeptember 29. 21:35
2001-ben 1,5 milliárd forint költségvetési támogatásban részesült, a következõ évben pedig további 500 millióhoz jutott az államtól. A Kincstári Vagyoni Igazgatóságtól használatra megkapták az Andrássy út 125. szám alatti villát (itt rendezkedett be a HV szerkesztõsége is), azzal a feltétellel, hogy az állami apanázsból öt év alatt 150 millió forintot fordítanak felújításra. az induló kampányra a közalapítvány 108 millió forintot költött. A három év alatt elköltött több mint egymilliárd forint közpénzt azonban csak a közhasznú szervezetekrõl szóló törvényben meghatározott és a közalapítvány alapító okiratában részletezett célokra lehetett volna felhasználni.
BőröndÖdön
2013. szeptember 29. 21:35
Dehogy pártlap,csak a létét köszönheti a jelenlegi állampártnak...
puszika
2013. szeptember 29. 21:35
Kislányom! A Szoc.Hazáért kitüntetésre hajtassz? Az azért már/még/ odébb van. Egyébként, a gombot már felvarrtuk,de bárhogy erőlködtök nem tudjátok letépni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!