Egy nőgyalázó kereszténydemokrata világképe

2013. szeptember 14. 17:04

A valódi újdonság a hajléktalanság keletkezésének újszerű megközelítése, amivel Lukács Tamás kereszténydemokrata képviselő előrukkolt ebben a vitában.

2013. szeptember 14. 17:04
narancsblog
narancsblog

És ne higgyük azt, hogy Lukács azért beszél hülyeségeket, mert Semjén Zsolttal együtt felszívott egy vastag csíkot a parlamenti klotyóban: nem, neki minderről saját tapasztalata van. »Bátorkodtam elmenni egy hajléktalanszállóba, ahol 10 férfi közül 8-nak a története úgy kezdődött, hogy amikor elváltam. Ezért senki nem felelős?« Dehogynem felelős, tisztelt képviselő úr, tudjuk, a nők a felelősek! Ezek a riherongyok, akik megszerzik a lakást, felnevelik a gyerekeket, sőt dolgoznak is közben – valami ilyen állhatott össze Lukács Tamás fejében. És hogy egy centit sem túlzunk, annak bizonyítására álljon itt Lukács Tamás néhány válogatott megnyilvánulása, amelyek mutatják, milyen mélységekből bugyog fel a nemzeti-konzervatív honatyákban a női másodrendűség eszméje.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. szeptember 15. 13:54
egyébként meg a nő gyalázás nem úgy kezdődik hogy "ön lehet szép de okos nem biztos" ugyanis ez hangzott el a parlamentben.. egyébként meg ne feledkezzünk meg Gyurcsány mondásáról aki szerint "le kell cserélni az örgecskedő feleségeket..." ki is a nő gyülőlő?
kitiltott
2013. szeptember 15. 13:52
még annyit a férfiak legtöbbjének csak biztos p@nci, nyugalom ,távirányító, és sör kell..a legtöbb esetben a nők azok akik ennél többet akarnak!
kitiltott
2013. szeptember 15. 13:50
A cikk szerzőjének ..minden félrelépés úgy kezdődik hogy a Nő szétteszi a lábát... és sok sok esetben válás lesz a vége.. általában a nők sokkal több partnert kipróbálnak a "biztos pont" megtalálása érdekében mint a férfiak!
kicsikata
2013. szeptember 15. 09:36
50K körül van a főállású anya státusz Három gyerek mellet az hol elég ? A családi pótlékot akkor is megkapja ha dolgozik tehát az nem számít és az egyéb kedvezmények se. Ennyiből és egy átlag apafizuból nem lehet megélni, még szerényen se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!