Lesz Mephisto a Vígben?

2013. szeptember 02. 09:18

Eszenyinek tehát nincs veszítenivalója – mert a Vígszínház nem veszítenivaló. Ha átvette a Mephistót, akár játszhatja is minden nap, ettől nem ront és nem javít a – nemlétező – esélyein.

2013. szeptember 02. 09:18
narancsblog
magyarnarancs.hu

„Októberben eldől, ki viszi tovább a Vígszínházat. Magunk e pillanatban egy százalék esélyt sem adunk Balázs Péterrel szemben a jelenlegi igazgatónak, Eszenyi Enikőnek – arra a fapados, de a jelenlegi kinevezési gyakorlatot tekintve minimum kétharmados gyakorlatra alapozva, hogy BP szolnoki direktor a névjegyét sem küldte volna be a pályázatra, ha nem ígérték volna neki tutira a győzelmet.

Eszenyinek tehát nincs veszítenivalója – mert a Vígszínház nem veszítenivaló. Ha átvette a Mephistót, akár játszhatja is minden nap, ettől nem ront és nem javít a – nemlétező – esélyein. (...)

Csütörtökön hallgatják meg az igazgatójelölteket – hogy addig nem fogunk biztosat tudni a Mephisto novemberi előadásairól, az tuti. Utána – és a várható gyors döntés után – rögvest megtudjuk majd, hogy igenis, lesz Mephisto a Vígben: vagy ezért, vagy azért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rike
2013. szeptember 24. 02:22
Eszenyi bizonyított. Balázs meg egy harmadrangú kabarészínész. Te meg.. hát így sikerültél. Nem lehet könnyű.
kanhanim
2013. szeptember 20. 21:41
Milyen hiszti, buzgómócsing? Kíváncsiak vagyunk, miért nincs műsoron az átvett darab. Engem személyesen is érint, mivel bérletem van a vígbe és a Mephisto-t is meg akartam nézni.
kanhanim
2013. szeptember 20. 21:41
Nem ez a kérdés, mócsing, hanem hogy miért kell neked száguldani, és minden poszt eleére valamit odapetézni, amihez semmi közöd, meg nem is érted?
cöfös civil
2013. szeptember 07. 16:23
Látod a hozzád haszonszőrúek kaptak egy szinházat, egy megfelelően náci direktorral, oszt mégsincs se szinház, se néző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!