Nem lehetsz kétfarkú kutya

2013. szeptember 18. 07:11

Az MKKP nem veszélyes a demokráciára, nem kell tőle megvédeni senkit, hiszen semmilyen szavazót nem téveszt meg sem az elnevezése, sem a programja.

2013. szeptember 18. 07:11
Schreier Vanda
Campusonline

„Remélem, hogy egyszerűen csak viccel a Fővárosi Törvényszék ezzel, ami elég magasröptű ahhoz, hogy egyszerű ebrajongókként ne értsük. Másik lehetőség, hogy ők tényleg nem értik meg, igazi nemzetgazdasági cél a szegedi hegy megépítése, a kisebb ország program vagy az ingyen sör. Vagyis azt nem látják át, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nem nagyobb hülyeség, és nem árt jobban a demokráciának, mint az összes többi párt összes többi programja. Mert lássuk be, ugyanennyire demagóg és káros dolog a női kvóta a Parlamentben, a szkíta-magyar-etruszk hagyomány vagy éppen a rezsi eltörlése.

Az MKKP nem veszélyes a demokráciára, nem kell tőle megvédeni senkit, hiszen semmilyen szavazót nem téveszt meg sem az elnevezése, sem a programja. Itthon simán csak megvan az a réteg, amelyik magasról tesz a politikára, viszont a jófajta, direkt humort értékeli. Ezek az emberek egyetlen másik párt miatt sem mennének el szavazni, az meg, hogy melyik ingyenélő csürhét tartjuk el az adóforintjainkból legalább annyira szabad döntés, mint az 1%-os felajánlás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. szeptember 18. 11:01
Egy pártbó- helyesebben annak tevékenységéből lehet viccet csinálni! De egy viccből PÁRTOT csinálni? Na, ne.Ilyen erőből a Törvényszékből is lehetne Árnyékszéket csinálni! A humornak is meg vannak a határai!
Berecskereki
2013. szeptember 18. 11:00
Nagyon sokan lerövidítik, vagy lemetélik a kutya farkát. Így nevet változtathatnának; Metél Kutyafarkú Párt. Ezzel jelezhetnék, hogy a természetvédők, állatvédők közé sorolják magukat.
Senye Péter
2013. szeptember 18. 10:35
Paródiapártként megteszi a Pató Pál Párt is.
hihhaa
2013. szeptember 18. 08:01
Kár. Pedig olyan viccesek, hogy az valami fantasztikus. http://mkkp.hu/wordpress/?tag=ingyen-sor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!