Híradó, amitől retteg a Fidesz

2013. szeptember 03. 17:47

Innen üzenném Kocsis Máténak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának, hogy nyugodtan nézzen bele a Hír24-be.

2013. szeptember 03. 17:47
szabóZ
comment:com

„Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása, és a külföldi tulajdonú bankok profitéhsége nem lenne elég, hát most itt van a Story Tv híradója. (…)

Hát innen üzenném Kocsis Máténak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának, hogy nyugodtan nézzen bele a Hír24-be, én jól vagyok, még mindig röhögök Gyurcsányon, kínosan érzem magam, ha Mesterházy magyaráz, és egyéb tüneteim sincsenek. Ez csak egy híradó. Olyan, amilyennek minden híradónak lennie kéne.

Nálunk ugyanis már jó ideje csak kétféle hírműsort adnak a tévében. Az egyik egy olyan világról szól, amiben kétfejű borjúk születnek tömegbalesetek közvetlen közelében, és vezető hír lehet bármi, amiben maszkos kommandósok szerepelhetnek vágóképként. A másikban Hoffmann Rózsa beszél a köznevelés fontosságáról, rendszeres időközönként átadnak egy újabb stadiont, és a bejátszások közt random számokat sorolnak, amik mind arra utalnak, hogy milyen jól is élünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. november 26. 12:22
Ettől rettegni,na ne röhögtess!Kocsis az ATV-én edződött.
Rike
2013. szeptember 24. 02:28
A légy, aki sasnak képzeli magát! Amúgy tényleg "non captat".
Rike
2013. szeptember 24. 02:28
Barom nyilas. Miért is ne húzol, szóval azért nem oda, mert Anyád valszeg rendes ember lehetett. Az anyák ezen a délkörön rendesek szoktak lenni. Vagy nem.
feketemacska
2013. szeptember 09. 16:38
Mint tudjuk,a média császárai-fáraói-uralkodói a libero-hadseregből kerültek ki.Ezért a szocialisták,csak mint teherhordó szamarak jöhetnek szóba. Jó lenne ha végre kapcsolnának,hogy őket erre a szerepre szánták.A hátukon felkapaszkodva,őket pajzsként használva.Most volna ideje a felismerésnek. csak meg kell nézni a brémai muzsikusok című mese felépítését,és minden világos lesz. Nincs független híradó,tisztelt blogger úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!