Bosszantó sok bugris bunkó

2013. szeptember 05. 19:43

Kedves jobbos hisztiegylet, most már muszáj megbeszélni pár dolgot.

2013. szeptember 05. 19:43
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Az egyik, hogy bunkók vagytok. Mármint abban az értelemben, hogy tájékozatlanok. Az István, a király értelmezésében nincsenek komolyan vehető viták: ez a rockopera azért lehetett szuperprodukció harminc éve, mert a kultúrirányítás meglátta Istvánban Kádárt, és egyáltalán nem volt kifogása az ellen, hogy a széles közönséget ilyen módon világosítsa fel a történelmi szükségszerűség fogalmáról. Tehát amikor ti az eredeti feldolgozást véditek, akkor Aczél György fetrengve röhög a pokolban.

Aczél György ugyanakkor erősen ellenzi Alföldi Róbert felfogását, ugyanis ha István egyenlő Kádárral, akkor a külföldi katonai és ideológiai intervenció, a bábszerep és a sodródás igazán kellemetlen gondolatokat ébreszt. Aczél György kurvára nem engedte volna színpadra Alföldi rendezését, és ha erre most helyeseltek, akkor egy feketeöves kommunistának bólogattok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rumtzeiss
2013. szeptember 05. 22:14
Igaza van, hőbörgő idióták vagytok!
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 05. 21:47
Sok skizó bugrisbunkó,hogy köpködi a tükröt,hehe.
Trükkök Százai...
2013. szeptember 05. 21:16
Végül is, vidám kis ország ez.
röviden
2013. szeptember 05. 20:55
Utánlövés. A sokadik, ráadásul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!