Titokban próbálják becsempészni Áder Jánost Amerikába

2013. október 17. 11:17

Az Orbán-adminisztrációnak nincsen egyetlen meleg politikusa sem, a homoszexualitást a rezsim alkotmányilag „betiltotta”.

2013. október 17. 11:17
Lázár György
Amerikai Magyar Népszava

„Az Orbán-kormány egyre kétségbeesettebben,  habár eddig minden siker nélkül, próbálja meggyőzni az amerikaiakat, hogy nem homofóbok, nem rasszisták, és nem antiszemiták. A dolog egyre nehezebben megy.


Például az Orbán-adminisztrációnak nincsen egyetlen meleg politikusa sem, a homoszexualitást a rezsim alkotmányilag »betiltotta«.  Az Egyesült Államok Kongresszusában jelenleg hat választott, nyiltan meleg vagy biszexuális képviselő űl.

Az Orbán-kormány rasszista politikája elől menekülnek a magyar romák.  Ugyanúgy özönlenek Kanadába és az Egyesült Államokba mint korábban, igaz, kevesebben kapnak hivatalos menekült státuszt, de annál több az illegális bevándorló.

És az amerikai zsidó szervezetek is kezdik lassan megérteni, hogy a »zéró tolerancia« csak szavakban létezik.  Az Orbán-kormány nyiltan antiszemita politikát folytat!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. október 18. 10:17
bullshit
röviden
2013. október 18. 10:14
Kedves redakció, én kíváncsian elovasok szinte minden véleményt bármely oldalról, nem árt tudni, ki hogyan gondolkozik és ez miképp artikulálja, de mindennek van határa. Innen az már csak egy tyúklépés, ha ugyan.
balaton
2013. október 18. 09:00
Csak úgy süt a cikkből az értelmetlen gyűlölet. Mormális ember csak köp egyet és továbblép. Sajnálom, hogy az amerikai Népszava ilyen gyalázatos cikkeknek helyt ad.
Wendriner
2013. október 17. 16:32
Ki ez az idióta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!