Amíg egy is van közülük, 56 nem ért célt!

2013. október 23. 16:37

A bülbülszavú Mesterházy, a stróman Bajnai és a veszett lelkű Gyurcsány. Jól is van ez így, nem kell tovább kertelni. Ők a sötét oldal.

2013. október 23. 16:37
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Ennek az országnak a becsületes, bátor része (vö.: máj) ötvenhét évvel ezelőtt megmutatta a világnak, hogy a zsarnokság legyőzhető. Ugyanennek az országnak a másik része (vö.: szar) lapult, sunyult, nyalt, vagy éppen húzta a ravaszt, a Kossuth téren, Mosonmagyaróváron és másutt. Sajnos nem sokat változott a világ. Megint ők vannak a másik oldalon. Pont ugyanők. Megint ők kaparnak a hatalomért. 


Ma nagy bulira készülnek. Ott lesz az egész szemkilövető, pénzlenyúló, Magyarország népét az unalomig hazugságokkal inzultáló maffia egy színpadon. Összetartoznak. A bülbülszavú Mesterházy, a stróman Bajnai és a veszett lelkű Gyurcsány. Jól is van ez így, nem kell tovább kertelni. Ők a sötét oldal. 

Szerencsére van másik oldal is. Ők, mi gyülekezünk nemsokára a Bem téren. Azért, hogy ezek, a pofánkba lövetők, az aljasok, a gyarmatosítók, elnyomók, megszállók pribékjei, a hazugok, a romlott lelkűek tűnjenek végre el! Hogy megmutassuk, csendben, Mansfeld Péter, Tóth Ilonka, Csorba Attila emléke előtt tisztelegve: mi vagyunk többen. Mi, akik a negyven, majd »az átmenet két zavaros évtizede után« végre tényleg egy szabad országban szeretnének élni. Indulok.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. október 25. 08:49
Na azért nehogy már azt tessék mondani hogy a mostani rendszer jó.Dúl a korrupció,a lopás,hazudozás,áldemokrácia,sajtótorzítás,százezerszámra mennek külföldre az emberek,és százezreket vonnak be a közmunkának nevezett rabszolgaságba,ahol harmadannyi bérért végzik ugyanazt a munkát mint a normál dolgozók,a gazdaság meg áll.A hatalom meg egyfolytában visszamutogat mert szarok hozzá hogy bármit is tudjanak kezdeni a gazdasági és társadalmi problémákkal.Úgyhogy jobb ha nem tetszik annyira sötét oldalazni mert kitépem a hajamat,pedig kopasz vagyok.Azért álljon már meg a menet.Ez a hatalom semmivel sem jobb az előzőnél.Sőt!Sokkal rosszabb!
mustármag
2013. október 24. 08:33
Amíg van követőjük addig ők is a színen lesznek.
oroszlán
2013. október 24. 07:14
Bravó dokikám remek példaképeitek vannak Mansfeld és Tóth Ilona büszkék lehetek rájuk
feketemacska
2013. október 23. 22:57
Szerintem a Műegyetem-rakparti szeánsz részvevői elfeledkeztek a népről. Mármint a közönségükről. Annyira az áhított cél lebeg a szemük előtt,annyira türelmetlenek már.Nem sötét oldal.A sotétségnek van értelme. Egyszerűen nem képesek magukat türtőztetni,valami összezavarta a nyelvüket. Szeánszukkal lefárasztották tömeget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!