Horeczkyt Bayerhez hasonlítani képtelenség

2013. október 08. 21:10

A Népszabadság elég sokáig állt a szólásszabadság ellenségeinek a szolgálatába, reméljük, még hosszabb ideig áll majd a másik oldalon.

2013. október 08. 21:10
Révész Sándor
Beszélő-komment

„Mit tegyünk? A Népszabadságnak le kell mondania azokról, akik nem állnak készen a szólásszabadság elviselésére. A lap elég sokáig állt a szólásszabadság ellenségeinek a szolgálatába, reméljük, még hosszabb ideig áll majd a másik oldalon. Ha egy kritikusnak ez a véleménye, akkor annak meg kell jelennie; ha pedig a Népszabadság kritikusának ez a véleménye, akkor a Népszabadságban kell megjelennie. (...)

Horeczkyt Bayerhez hasonlítani ugyanolyan képtelenség, mintha Kozákot azonosítanánk azokkal a nácikkal, akik (többek között) Alföldi Nemzetije melletti kiállása miatt mocskolták a Népszabadságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. november 04. 13:38
Juj, de magasröptű elme maga! Tudja, hogy a biliben dúló viharban hánykolódó hajókban kik a vitorlamesterek. "Lófaszt tudja!"(Dopeman köztársasági elnökjelölt)
balbako_
2013. október 25. 21:34
Akik Alföldit bírálták azok nácik. A Népszabadság a szólásszabadság zászlóshajója. És "a kólika gyötri a mopszlikutyácskát"! (Petőfi)
Krupp Skya
2013. október 15. 18:30
Újra szerkesztve.( A főszerkesztő által) "A Népszabadság elég sokáig állt a szólásszabadság ellenségeinek a szolgálatába, reméljük, még hosszabb ideig áll majd a másik oldalon." Mikor álltatok át Sanyi? Én nem vettem észre, legalább szólhattatok volna! Lehet a Teller levél volt a vízválasztó, elvált a trágyalé a szartól.
Axxtro
2013. október 15. 18:29
Az a posztkommunista, álbaloldai szekértoló hírhamisítás és tényelferdítés, amit a Népszabadság rutinszerűen művel, az nem "élés", hanem visszaélés a "szólásszabadsággal".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!