Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Balul

2013. október 30. 15:44

Úgy érzem, többen úgy spekulálnak a baloldalon, mint a pókerjátékos, aki a végletekig élezi a helyzetet, s azt várja, majd a másik bedobja a lapjait.

2013. október 30. 15:44
Somodi Géza
Kisalföld.hu

Most is világosnak látszik a helyzet: ha nem lesz teljes körű összefogás a balnak nevezett oldalon, egy lista, egy vezető, akkor számukra választási vereség következik, és akár újabb fideszes kétharmad is lehet. Ahhoz minden bizonnyal Mesterházynak is fel kellene adnia nagyra törő ambícióit.

De az MSZP bízik Mesterházyban. Most őbenne.

Úgy érzem, többen úgy spekulálnak a baloldalon, mint a pókerjátékos, aki a végletekig élezi a helyzetet, s azt várja, majd a másik bedobja a lapjait. A bökkenő számukra az, hogy egyvalakinek az asztalnál nagyon jó lapjai vannak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jégecet
2013. október 30. 20:00
Attis kezében egy bubi pár, a flop csupa kisértékű lap, Atti kivár; "passz"-t koppant, Feri csak somolyog, és magában derűsen kacarászva a kabátzsebben gondosan elrejtett ászokra gondol... Jó helyen vannak még, ott, a diploma lapjai között...
USsange
2013. október 30. 17:57
A ballibek szét akarják verni a saját mszp-jüket és a DK-ban, az lmp-ben, meg fodor pártjában akarják tovább éltetni a párt szavazótáborát. Ugyanaz a taktika, mint az mszmp átmentésében, amikor mszp, szdsz meg mdf lett belőle '89-ben.
Google
2013. október 30. 17:17
Rákérdezhetek? Nagyon jó lapjai a Gyurcsány bácsinak vannak, ugye? Lelkét is a jó lapokért. Őt eddig is úgy könyvelték el, mint a szerencse fiát, inkább kovácsát, de eddigi karrierjén az is látszik, hogy nem minden a jó lap. Ami többet nyom a latba, és a jobbnál jó lapoknál is többet ér, az az emberi tényező. Mondom: emberi.
FabiánA
2013. október 30. 17:10
Mesterházytól biztos hogy nem lenne kétharmada a Fidesznek de, majd Fletó elintézi hogy legyen :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!