Osztatlan tetszést aratott a kaposvári diákok akciója

2013. október 05. 15:15

Az akció a teljes magyar politikai ellenzéket megszégyenítően jóra sikerült, egészen jó érzés egy csomó külföldi ismerősöm facebookján találkozni Kaposvár nevével.

2013. október 05. 15:15
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor
Alternatíva

„Persze tudjuk, meztelen férfis/nős/Miley Cyrusos esetleg Hitleres képpel minden kontentot el lehet adni, főleg a fogyasztói Britanniában. A balos irányultságú Independent online kiadása a mai napon épp a Kaposvári Egyetemnek, a Rajnák elvtárs legszebb napjait idéző illemtani fegyelmezését, és az az elleni tiltakozást halászta ki az infótengerből. A magyar diákok meztelen akciójáról szóló hír pedig estére az oktatási rovat második legnépszerűbb cikkévé vált, több mint háromezer megosztással.

Az írás kiemeli az ügy minden fontosabb, általunk már jól ismert részletét, még az eredeti rektori határozatból is idéz egy rövid részletet. Hogy a meztelen magyar diáklányok látványa mellett miért érdekelheti még a téma a nyugati olvasót, az talán ugyanennyire érdekes: nagyon sok troll és valódi kommentelő is azonnal a nyugati egyetemek ruházkodási problémáira utal: beengedjük, vagy ne engedjük be a burkát vagy az egyszerű fejfedőt, megengedjük-e ultrakonzervatív csoportoknak, hogy főleg politikai okokból visszavigyék egyes közterületekre (mint pl. az egyetem) a magyar tekintélyelvűség által sem megvetett erkölcsi normákat.

Szeretik ezen kívül a cikket még a feministák is, hiszen az eredeti rendelet és a rá adott reakció tökéletesen bemutatható úgy is, mint a keményfejű patriarchátusra adott pofonegyszerű és hatásos válasz. Akárhogyan is, az akció a teljes magyar politikai ellenzéket megszégyenítően jóra sikerült, egészen jó érzés egy csomó külföldi ismerősöm facebookján találkozni Kaposvár nevével. Well done!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2014. február 19. 20:31
Annyira oda vagytok Amerikával itt van a Bokros Lajosotok azt is túlképezték valahol Amerikában. Aztán mire ment vele?
Krupp Skya
2014. február 19. 20:30
Figyuszka nálunk a suliban betiltották a 15, 16,17 éves lányoknak a köröm lakk, és az ajak rúzs használatát és ez még apád alatt volt.
Krupp Skya
2014. február 19. 20:29
Abban a szájba baszott Amerikában is van dresszkód fehéreknek fehér ing fekete öltöny négereknek fekete ing fehér öltöny. Most képzeld Obama is bement volna meztelenül térdig érő bréking nyúzzal Princetonba, még ma is acetonba lenne téve ugyanott.
Krupp Skya
2013. október 15. 18:29
Csabika amúgy a liberalizmusáról híres MOSZAD-otoknak is van dresszkódja: fehér ing, rövid nadrág, napszemüveg, hamis angol útlevél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!