A parlament messze van a disznóólaktól

2013. november 08. 17:03

Mit kell szívni ahhoz, hogy az ember száját - különösen egy ország miniszterelnökének száját - az alábbiakhoz hasonló fergeteges megmondások hagyják el?

2013. november 08. 17:03
autognomia
Hacsaknem

Az az igazság, hogy nem tudom értelmes érvekkel megcáfolni ezt az axiómát: a parlament valóban távol van a disznóólaktól. És legalább annyira távol vagyunk mi is, fecsegéstől megcsömörlött emberek attól az elszabadult kormányzástól, amelynek saját kétharmados felhatalmazására mai napig hivatkozva, már nem érdeke, hogy áthidalja a távolságot. Velünk, akiknek nem dobban meg a szívünk a rezsi, vagy a sertéshús hallatán. Pedig vannak itt sokan, akik nem látják ama fantasztikus évek ígéretét sem a távolban, hiába pattog a kandallóban a rezsicsökkentés. Félek, hogy semmi más nincs amiben Magyarország ma jobban teljesít, mint ez az állandó, agymosó locsogás. Félek, hogy lassan azt fogjuk mondani, visszatekintve a múltra, hogy fantasztikus évek álltak mögöttünk valaha.

Egyébként meg egy olyan ország, ahol nem csak asszonyt lehet következmények nélkül verni, de vadabbnál vadabb mutyik hátán szemrebbenés nélkül, a nyilvánosság csendes félrenézése mellett lehet szórni a közpénzt, és mindez csak az elkövetők népszerűségét növeli, ott tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy a parlament és a disznóól között mekkora a távolság.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2013. november 09. 10:52
"A parlament messze van a disznóólaktól" Nono! Szerintem nincs messze! A disznóólak már 2010-ben beköltöztek a parlamentbe! A disznókkal együtt...
tóth mária
2013. november 09. 09:49
Gyengécske cikk, ismert bolsi panelekkel! A szerző a pénzt felvette? Akkor ok! Jöhet a következő semmi.
ballada
2013. november 09. 08:42
Ügyefogyott firkász arról mesélj hogy bajnai gyf mikor mennyi könnyítést engedményeket tett a népnek,,hazug pofázásodat ugy adod elő mintha a baloldali pártod tett volna sokat a nemzetért de egyen esetet sem tudsz felsorolni mikor adott gyf bajnai rezsicsökkentést áfacsökkentést,,egyszer se.Nos ezek után jobb lesz el mégy a sunyiba.Borzasztóan irigyelitek a 2/3-t,Fidesz törvényes választás után kormányoz. Asszonyt lehet következmények nélkül verni a magda elvtárs kőrösi elvtárs demszky elvtárs wekler elvtárs büntetelenül dicsőségen verte a családját.Jahh a firkász elvtárs ilyenkor agya kihagy. Vadabbnál vadabb mutyik hátán szemrebbenés nélkül, a nyilvánosság csendes félrenézése mellett lehet szórta a közpénzt,egész mszps foci csapat áll a büntető perek alatt,de vannak kirívó esetek a kulcsár-gyurcsányi a princ 145 milliárd amivel nem számolt el , bajnai a libák értéke milliárdjai nem lett kifizetve ,,jahh vannak vissza menőleg a gyu8rcsány motom udvara milliárdos nyersanyagért nem fizetett,,no meg a libsi mutyik wekler 600 milliója veres elvtárs a kóka elvtárs hirtelen meggazdagodása,,,,mszp nem számolt el az adóssággal 2010-s bukásuk után ,nem mer ,hova vándoroltak a titkos számlákra utalt milliárdok ,az mszmp pénze vagyona ,a kisz vagyona ami az mszp elzabrált az állam tulajdonát el tocsikolta az mszp-szdsz volt rabló kormány ,nézzetek a tükörbe stb......
Brigadéros
2013. november 09. 08:31
Ez egy sima szoclib böffentés volt, szájszagúan büdös, de valójában semmi tartalma , és szerencsére azonnal el is száll...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!