Kormányváltó stratégia: igyunk meg egy kávét

2013. november 13. 16:49

Higgyétek el, hogy nem érdekel már lassan senkit ebben az országban ez az óvodás, nyilvánosságnak szánt szemforgatás és moralizálás.

2013. november 13. 16:49
autognomia
Hacsaknem

És bár nekem is van legalább 150 okom arra, hogy a büdös életben ne szavazzak a Fideszre, gyanítom, hogy ez a szánalmas kötélhúzás nem csak engem ábrándít ki, hanem mindazokat is, akiknek baloldali elköteleződésüktől függően vagy függetlenül is szintén legalább ennyi okuk van arra, hogy elküldjék Orbánékat. Csakhogy amikor már egy kávézási vagy borozási meghívást is a nagy nyilvánosság előtt intéztek egymáshoz úgy, hogy a fenti ábra szerint annak eldöntése is problémát okoz, hogy kávé legyen vagy bor, akkor lehet, hogy célravezetőbb lenne egyből valami erőshöz folyamodni.

Nem tudom, van-e annyi kávé és alkohol, ami elég lenne ahhoz, hogy a politikai túlélésért hadba állított elkeseredéseteket felülírja a józan gondolkodás. Senkit nem érdekel ma már, hogy ki hekkelt meg mit, hogy egyáltalán meghekkelte-e, és ha nem, miért tűnt mégis annak. Hogy ki rendelt kamu videókat, ki szaladt bele ügyesen felállított csapdákba és hogy kinek a sara ez a káosz és zűravar, amelyben eligazodni már nektek is egyre nehezebb. Nem érdekel, hogy ki áltatja magát azzal, amit ő maga sem hisz el, hogy ki gondolja, hogy ő lehet a miniszterelnök, vagy ki tartja magát nélkülözhetetlen szereplőjének egy soha létre nem jött összefogásnak.

Az a helyzet, hogy amíg pitiáner beszólásokkal és üzengetésekkel csináltok hülyét egymásból, és a saját térfeleteken egymást vádoljátok úgy, hogy az ellenfél már nyolcat rúgott, addig lehetetlen komolyan venni benneteket. A kávé vagy bor jó stratégia régmúlt barátságok felmelegítésére. Kár, hogy kormányváltáshoz édeskevés.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. november 13. 21:47
Jelenlegi meglátásom szerint : Lendvaiék rájöttek , hogy Meseházi nagyon kevés és a 12%-kal nem sokra mennek , ezért a Libást favorizálják , (beindult a zsidó lobbi), El'qró is beállt a pislogós mellé , így kb : 23% -kal ott lesz az összes nagypofájú tolvaj ! Ne legyen kétségünk az ördöggel is összeállnának , hogy kizavarják a Magyar többséget a parlamentből ! Ellenzékben kényelmesen négy évig pofázhatnak . Az ukáz természetesen New York - Tel Aviv - EU tengelyből jön ! Sok múlik a fidesz szavazóin ! kb 35% A bizonytalanokon , szintén ! kb 20% A jobbikot 16- % ra becsülöm , de bár több lenne ! Szebb Jövőt !
hátakkor
2013. november 13. 21:37
Kávé, vagy bor? Lúdasnak ha milliós tömeget nem is, de kendert tud szállítani a szövetségese, ha jobb színben akarja látni a világot.
HSL
2013. november 13. 21:04
ilyen a demokrácia csodája: az életképtelen pártok és politikusok elbuknak... basszus nem jönnek csak úgy maguktól a fránya szavazók, brühühüüüü
IgazságosIzomViktor.
2013. november 13. 20:43
A baloldalon nem a kávézásra meg a borozásra való meghívás a baj hanem az hogy széthúzás van.De ők legalább nem hazudják a szemünkbe hogy egységesek,mint a fidesz,hogy egységes a magyar nemzet. A másik gond az,hogy nem igazán reklámozzák,hogy milyen módon kívánják rendbehozni az országot.Mit kínálnak Orbán ellenében. Az hogy le kell váltani Orbánt,meg tönkretett ezt azt,azt már ezerszer elmondták.A kérdés:ők hogyan csinálnák jobban.Engem ez érdekelne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!