Boldog Új Évet!

2013. november 26. 08:51

Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve.

2013. november 26. 08:51
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Kedves Olvasóink,

elnézésüket kérem, de erre az évre elköszönök. Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem. Felőrli a napjaimat, megeszi az életemet ez a website, képtelen vagyok bármi fontosat és értelmeset csinálni mellette. Ez nem egy embernek való munka. Elegem van, hogy spamek törölgetésével telik a napom és nácik moderálásával telik az életem. Semmi értelmét nem látom az egésznek, minden percért kár, amit erre fordítok, egyetlen betűt is kár volt írni, az egésznek semmi értelme. Nemhogy pénzem nincs belőle, de saját pénzemen állítom ki magam emberek mocskolódása elé. Nem szeretnék tovább így élni. A hírek mennek továbbra is, azt fenntartom, amíg tudom, de nem szeretnék egy hónapig még ránézni sem az online felületre. Elegem van belőle. Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem. Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve. Hadd csináljam már végre azt, ami a dolgom lenne, hadd csináljak már valami értelmeset.

Megértésüket kérem.

Boldog Új Évet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. január 29. 12:04
A végére az igaz szó csak kibuggyan. " képtelen vagyok bármi fontosat és értelmeset csinálni"Egyetértünk amit itt összehordott nem fontos, főleg értelmetlen. "Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem" Más sem!
Hulló Csillag
2014. január 23. 14:01
Vajon miért nem hiszek a mesének?Nem is értem.
trespass
2014. január 07. 19:16
De szép is ez a sok keresztényi erkölcsű jó kívánság... Retkek.
geraz51
2014. január 07. 11:46
Valami értelmeset akarsz csinálni?Könyörgöm ahhoz értelem is kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!